alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Dam · Svart · Löpning · Skor

 
[24]

Svarta löparskor för damer med högsta komfort och support

I Reeboks sortiment finns ett brett utbud av svarta löparskor för damer som är specialdesignade för att säkerställa hög komfort och optimal support i löparspåret. När du vill prestera på topp och få ut det lilla extra av träningen är det viktigt att ha ett par löparskor som är utvecklade för löpning och som klarar de tuffa påfrestningar som ställs och samtidigt skyddar dina fötter och ben mot slit och skador. Bra egenskaper för ett par löparskor är lätt vikt som ökar rörelsefriheten, hög skärning i hälen för extra stabilitet och en dämpande sula som skyddar mot stötar. Beroende på om du tänker träna inomhus eller utomhus, på asfalt eller i skogsterräng innehåller vårt sortiment löparskor med både grov- och finmönstrad yttersula.

Maxa din löpträning med Reeboks löparskor i svart

Med smarta funktioner och teknologi utvecklad just för löpning blir träningen roligare. En favorit för många är modellen Lite 2.0 som är en lättviktssko med ovandel i mesh och dämpande sula som fungerar både till lättare löpning och till vardags. För dig som är inställd på hårdare träning med flera pass i veckan rekommenderas en av våra mer avancerade modeller med till exempel FuelFoam- eller Ultralite-dämpning i sulan samt stabiliserande förstärkningar i hälpartiet. I sortimentet finns också flera modeller speciellt för trailrunning med en aggressivt mönstrad yttersula för ett tryggt grepp och extra förstärkningar i ovandelen för att öka motståndskraften mot slitage.

Svarta löparskor fulländar en motiverande träningsoutfit

Med ett par löparskor i svart är du alltid redo för nästa utmaning. Med svart som bas kan du enkelt matcha dina skor till övriga plagg i din träningsgarderob. Oavsett om du är ute efter en minimalistisk stil helt i svart eller en mer färgsprakande och inspirerande outfit hittar du linnen, t-shirts, shorts och tights speciellt avsedda för löpning i vårt sortiment.