alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Dam · Svart · Shorts

 
[39]

Svarta shorts för damer med hög rörelsefrihet och sportig attityd

Med ett par shorts i träningsväskan är du redo för det mesta. Den korta längden ger ett obehindrat rörelseomfång och säkerställer att du håller dig sval även när pulsen höjs. I Reeboks sortiment av svarta shorts för damer finns modeller i flera längder och material som är speciellt utvecklade för att klara unika påfrestningar från olika träningsformer, från löpning och yoga till boxning och spinning. Smarta material som vårt Speedwick-tyg ökar temperaturkontrollen och höjer komforten så det enda du behöver tänka på är din egen prestation.

Specialdesignade shorts för damer i svart låter dig prestera på topp

I vårt sortiment av shorts för damer i svart hittar du dels korta shorts i tajt hotpants-modell som är ett bra alternativ vid styrketräning och spinning. Alla våra tajta plagg har platta sömmar som minskar risken för skav. En tajt modell kan också vara bekvämt vid yoga – prova då en modell med högre midja som formar fint och ökar komforten ytterligare. När det står löpning på schemat är ett par shorts i luftigare modell ett bra alternativ. De flesta av våra löparshorts har en innerbyxa som täcker och motverkar skav. Andra smarta detaljer är höga sprund i sidorna som maximerar rörelsefriheten och en liten ficka i midjan för förvaring av din allra viktigaste prylar under löpturen.

Shorts i svart för damer ger en användbar bas i sommarens träningsgarderob

Svart är en enkel färg att matcha med – antingen kan du hålla dig till en monokromatisk färgskala och satsa på effektfulla tryck i svart, vitt och grått eller så kan du enkelt injicera en glädjeboost i garderoben med en färgglad topp eller huvtröja. Vilken stil du än väljer för just din träning kan du vara säker på att hitta plagg i Reeboks sortiment som är enkla att matcha och fulländar en träningsgarderob som utstrålar kaxig självsäkerhet och sportig attityd med retrostil.