alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Dam · Svart · Skor

 
[196]
Astroride Trail GTX 2.0
Nanoflex TR
Classic Leather
Energen Lite
Zig Kinetica 2.5
Work N Cushion 4.0
Reebok Royal Techque T
Back to Trail
Ex-O-Fit Clean Logo INT
Classic Leather
Ridgerider 6
Reebok Royal Glide
Reebok Royal Complete 3.0 Low
Reebok Royal Glide Ripple Clip Shoes
Classic Leather
Classic Leather
Reebok Nano X2
Reebok Royal Classic Jogger 3.0
Classic Leather Legacy AZ
Energen Lite
Zig Kinetica 2.5
Classic Leather Legacy
Floatride Energy X
Reebok Premier Road Modern Mid
Reebok Royal Techque T
Classic Leather Legacy AZ
GL 1000
Reebok Lite Plus 3
Classic Leather
Reebok HIIT TR 3
Reebok Royal Glide
Lavante Trail 2
Workout Plus
Reebok HIIT TR 3
Club C Double GEO
Reebok Lite Plus 3
Reebok Royal Classic Jogger 3.0
Reebok Royal Glide Ripple Clip
Reebok Rewind Run
Maison Margiela Question Mid Memory Of Basketball
Reebok Rewind Run
Classic Leather
Reebok Vector Smash
1 / 5
Sida:av 5

Svarta skor för damer lägger grunden för resten av outfiten

Du har säkerligen hört talas om den lilla svarta klänningen som sägs vara ett måste i varje kvinnas garderob? Vi tycker däremot att ett par svarta skor för damer är ett måste eftersom de hjälper till att lägga grunden för resten av outfiten, och hjälper dig att hålla stilen samtidigt som du är bekväm. Om du vill ha ett par som passar till allt bör du investera i ett par klassiska, svarta sneakers i avskalad stil. Skorna går bra att använda både till vardags såväl som på träningspasset.

Smart teknologi i våra svarta damskor

Oavsett om du är en person som föredrar tyngdlyftning, promenader, tennis, basket, eller annan typ av träning så finns skor speciellt framtagna för dina behov. Vi har olika svarta damskor som blivit speciellt utvecklade för att ge dig det stöd du behöver beroende på dina aktiviteter. Vi har stötdämpande EVA-material, FuelFoam-dämpning, NanoShell-teknologi, hälclip i TPU, Floatride Fuel-dämpning, bara för att nämna några teknologier som underlättar träningen. För att hålla dina fötter torra och svala använder vi oss av meshpaneler som hjälper skon att andas. Om du gillar snabba vändningar bör du investera i ett par skor med snurrvänlig pivotplatta. Spara tid med snabba skor och slipp byta om mellan jobb och träning.

Sätt stilen med svarta damskor

Som du har förstått så är ett par damskor I svart en bra investering i garderoben för att hjälpa dig sätta en stilren look. Använd dina svarta skor tillsammans med en sportig och feminin klänning och höga strumpor och du är redo både för dagen på jobbet såväl som ditt träningspass. Eller välj att sticka ut från mängden och matcha dina svarta skor med olika coola lager, mönster och färger. Släng på din unika outfit, snygga svarta sneakers och försök på ditt nya personbästa samtidigt som du sparar tid i ditt aktiva liv!