alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Dam · Svart · Walking · Skor

 
[15]

Behåll hälsan i ett par svarta promenadskor för damer

Det mest dyrbara vi har i vårt liv är vår hälsa, utan hälsan kan vi inte fungera och leva i vardagen. För att behålla en god hjärthälsa är det rekommenderat att gå 15 000 steg om dagen, vilket varierar beroende på hur aktivt ditt liv är. Vi vill att du ska kunna röra på dig i stil, men samtidigt med stöd och support så du slipper problem med kroppen på grund av dåliga skor. Våra svarta promenadskor för damer hjälper dig att kunna nå dina 15 000 steg och gör att varje steg känns lättare med hjälp av den inbyggda stötdämpningen.

Teknologin i de svarta promenadskorna

Vi har olika modeller, teknologier och funktioner i våra snygga, svarta promenadskor så att du kan bestämma vad som passar bäst till dina behov. Om du avskyr skosnören borde du investera i ett par slip-on skor som omsluter foten som en strumpa. Annars har vi klassiska skosnören om du inte har något emot snören. Skorna kommer i olika teknologier som till exempel Memory Tech-material som gör att de verkar stötdämpande för att skydda din fot. Vi har också häftig DMX-teknologi som förflyttar luften mellan hälen och tårna när du rör dig och som också verkar stötdämpande.

De svarta promenadskorna som sätter stilen

Att hinna med 15 000 steg på en dag kan vara svårt om du är en person som spenderar mestadels av dagen sittandes inne på ett kontor. Om detta är fallet kan det vara en bra idé att använda promenadskorna på kontoret och försöker stå upp och arbeta så mycket som möjligt då detta hjälper till att förbättra din hjärthälsa. För att fullända din look släng på dig snygga träningskläder tillsammans med dina svarta promenadskor och du är redo att gå direkt från jobbet till träningspasset och göra ditt nya personbästa.