alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Dam terränglöpning

 
[41]

Säkra steg med terrängskor för damer

Att ha rätt skor för din träning gör all skillnad för din prestation. Med Reeboks terränglöparskor för damer får du sköna skor som ger dig stabilitet och ordentlig markkontakt för att kunna ta dig fram även när det är hal och ojämn terräng. Här hittar du skor som ger dig snabba och flexibla steg samtidigt som du får ordentligt med stötdämpning och stöd. Med vattentäta ytor och tåliga gummisulor klarar du träning i alla väder! Välj bland en mängd olika stilar och färger bland dessa sneakers.

Löparskor för trail i damstorlekar

Ge dig ut i skog och mark med Reeboks terränglöparskor för damer. Med mönstrade gummisulor får du ordentligt med grepp på marken även under svåra förhållanden. Du hittar skor som ger dig skön stötdämpning vilket låter dig klara av branta backar och stigar. Med vattentåliga textilovandelar håller du fötterna torra samtidigt som du får en flexibel ovandel som låter skorna anpassa sig efter foten så du får en passform som följer med i varje steg. Slitstarka material gör att skorna är tåliga och hållbara för tuffa tag och intensiva löparrundor. Matcha dina terrängskor för damer med Reeboks sportstrumpor för att få optimal passform i dina trailskor.

Damskor för terränglöpning i snygga stilar

Bara för att du fokuserar på funktion när det kommer till dina träningsskor betyder inte detta att du behöver ge upp stilkänslan. Reeboks snygga terrängskor ger dig en fräsch look i spåren och en hållbar sko som håller sig snygg säsong efter säsong. Välj snygga helsvarta skor med detaljer i olika material för en minimalistisk look som du lätt kan anpassa till din garderob. Du hittar även flera dämpade färgkombinationer som grått och mörklila eller svart och grått för en diskret färgvariation. För en riktigt fräsch och frisk look hittar du vita och ljusgråa skor som lyfter din outfit och ger en highlight till din sportlook.