alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Terrängskor för dam

 
[17]

Terrängskor för damer för ordentlig markkontakt

För att få ut det mesta av din träning behöver du rätt utrustning för att prestera på topp. Med Reeboks träningskläder och skor kan du anpassa din utrustning efter din sport. A och O för all träning är att ha rätt skor. Om du ägnar dig åt löpning räcker det inte att skaffa ett par löparskor, du behöver tänka på vilket underlag du kommer att springa på för att skaffa passande skor som ger dig rätt markkontakt. Med Reeboks terrängskor för damer får du rätt typ av skor för ojämna och hala underlag. Med dess träningsskor kan du hålla fötterna torra och räkna med säkra steg under löprundan.

Traillöparskor för damer för både vandring och löparrundor

Med Reeboks terrängskor för damer får du skor som ger dig stöd både under löprundan och vandringsturen. Med räfflade och greppande gummisulor får du maximal kontakt med underlaget för att kunna springa även på hala och ojämna löparspår. Med vattentäta material på skornas ovandel håller du fötterna torra, och dessa vattentäta material andas trots sitt skydd och leder bort både fukt och svett från fötterna. Du hittar traillöparskor för damer med både ventilerande och svala material samt isolerande och värmande material beroende på vilken del av året du är ute och springer. 

Trailskor för damer i olika stilar

I Reeboks kollektion av trailskor hittar du en mängd olika stilar på sneakers. Här kan du välja mellan klassiska helsvarta eller helvita träningsskor för sofistikerad och minimalistisk sportstil. Du hittar även flera skor i färgade mönster och coola färgkombinationer för en sko som ger dig motivation och kaxig stil i spåret. Glöm inte att kombinera dina terrängskor för damer med rätt strumpor för maximal passform och komfort. Med vadderade strumpor får du skön passform som minimerar friktion och skavsår i dina sneakers.