alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Dam · Tights

 
[363]
1 / 8
Sida:av 8

Underlätta träningen i ett par tights för damer

Tights är inte bara snyggt men också bekvämt och funktionellt. Om du investerar i ett par ordentliga tights för damer kan du undvika onödiga skavsår när du kör dina olika golvövningar. Oavsett om du är en person som föredrar trekvarts leggings eller längre tights så finns något som passar dig och dina behov. Tightsen kommer i flera olika modeller, färger och monster, det spelar ingen roll vilka tights du väljer för vi vet att de kommer att underlätta ditt träningspass. Du kommer inte bara se riktigt snygg ut men också ha möjligheten att fokusera på ditt träningspass fullt ut.

Teknologin med ett par korta tights för damer

Att hitta ett par tights som är slitstarka och håller genom djupa squats, höga hopp och utmanande utfallssteg kan vara svårt, men vi har tagit fram snygga och tekniska damtights som hjälper dig att ta dig an nästa tuffa träningsutmaning. Om du gillar högintensiv träning är vårt kompressionsmaterial HYPERFORM att föredra då det ger extra stöd. Vi har även utvecklat en hög midja med mycket stretch, platta sömmar och en skyddspanel som hjälper till att täcka svanken och motverka skav. Dessutom har vi tights med inbyggda meshpaneler eller fuktavledande Speedwick-teknologi som håller dig torr och sval under hela träningspasset.

Sätt stilen med Reebok tights för damer

Förutom att vara stilren är det viktigt att vara snäll mot naturen, därför hittar du några tights i återvunnen polyester som hjälper till att spara på naturens resurser och undviker avfall. Tights passar utmärkt till en cool tröja, ett snyggt linne och ett par fräscha sneakers. Du kan använda tightsen till vardags såväl som till ditt tuffa träningspass, och de är tillverkade i en skön och smickrande modell för att ta fram den bästa sidan av dig. Varje dag ger dig en ny chans att ge ditt allt, så släng på tightsen och ge dig på ditt nya personbästa!