alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Tights för Dam

 
[359]
Lux Perform High-Rise Leggings
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Lux High-Waisted Tights
Les Mills® Lux Vector Graphic Leggings
Les Mills® Lux Perform Tights
Reebok Identity Leggings
Classics Cotton Leggings
Lux High-Waisted Tights
Les Mills® Colorblock Leggings
Workout Ready Pant Program Leggings
Lux High-Waisted Tights
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Lux Leggings
Run AOP 3/4 Tight
Running Printed Leggings
Workout Ready Pant Program High Rise Leggings
Les Mills® Ribbed Short Leggings
Cardi B High-Rise Tights
Cardi B High-Rise Tights
Rib High-Rise Leggings
Reebok Identity Logo Leggings
Lux Leggings
Lux Perform Leggings
Lux Vector Leggings
Lux Leggings
Reebok Identity Leggings
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Workout Ready Mesh Leggings
Workout Ready Pant Program High Rise Leggings
Tape Leggings
Tape Leggings
Les Mills® Beyond the Sweat High-Waisted Tights
Doorbuster Reebok Identity Cotton Leggings
Workout Ready Vector Leggings
Lux High-Waisted Colorblock Tights
WOR Rib High Rise Tight
Workout Ready Basic Capri Tights
Shiny Yoga Pose Scribble High-Rise Leggings
THE FLINTSTONES TechStyle Lux Bold Tights
Reebok Identity Logo Leggings
Lux Vector Leggings
Reebok Identity Leggings
Lux High-Waisted Colorblock Tights
1 / 8
Sida:av 8

REEBOK TIGHTS FÖR DAM

När det är dags att träna under de kallare månaderna är det skönt med ett par värmande och snygga tights. Hos Reebok finner du tights för dam för såväl löpning som Cross training och träning, i både långa som korta modeller.

Löpartights

Vi har löpartights som är gjorda av Thermowarm Touch som är ett mjukt, varmt och fuktavledande material som håller dig varm under de kalla löprundorna, liksom modeller med värmekontrollerande mesh i knävecken. På framsidan är de försedda med ett vindavvisande tyg och en nyckelficka, allt för att underlätta din löpträning. De har även reflexdetaljer så att du syns i mörkret.

Tights för yoga och studioträning

För den här typen av träning är det viktigt med ett par mjuka och smidiga tights. Våra tights för yoga är gjorda av fuktavledande tyg och med platta och skavfria sömmar. Dessutom har linningen en bred panel som går upp i ryggen en bit för att unvika skav på ryggen vid golvbaserade övningar.

Tights för träning och fitness

När kylan tränger på är det skönt med ett par värmande träningstights i Thermowarm Touch som även leder bort fukten från kroppen så att du känner dig torr och sval. Andra modeller har kompressionspassform som ger stöd åt lår och säte och motverkar trötta muskler under hårda träningspass. Gillar du Les Mills-träning har vi de perfekta tightsen med platta sömmar som minskar risken för skav, och meshinfällning för ökad rörelsefrihet och andningsförmåga.

Låt inte kyla och blåst hindra dig i din träning. Med Reeboks träningstights för dam kan du lugnt fortsätta med din träning, vare sig det handlar om tidiga morgonrundor i löpspåret eller att ta sig varm och trygg till gymmet för ett hårt träningspass. Gillar du sedan att slappa i soffan i en ledig och mysig stil har vi byxor och leggings även för det.