alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Tights för Dam

 
[242]
Dam Träningsform Rosa Les Mills® PureMove Leggings Motion Sense™Dam Träningsform Rosa Les Mills® PureMove Leggings Motion Sense™

Les Mills® PureMove Leggings Motion Sense™

Dam Träningsform

Dam Träningsform Svart High-Rise Lux Perform Perforated LeggingsDam Träningsform Svart High-Rise Lux Perform Perforated Leggings

High-Rise Lux Perform Perforated Leggings

Dam Träningsform

Även i: kort

1 / 6
Sida:av 6

REEBOK TIGHTS FÖR DAM

När det är dags att träna under de kallare månaderna är det skönt med ett par värmande och snygga tights. Hos Reebok finner du tights för dam för såväl löpning som Cross training och träning, i både långa som korta modeller.

Löpartights

Vi har löpartights som är gjorda av Thermowarm Touch som är ett mjukt, varmt och fuktavledande material som håller dig varm under de kalla löprundorna, liksom modeller med värmekontrollerande mesh i knävecken. På framsidan är de försedda med ett vindavvisande tyg och en nyckelficka, allt för att underlätta din löpträning. De har även reflexdetaljer så att du syns i mörkret.

Tights för yoga och studioträning

För den här typen av träning är det viktigt med ett par mjuka och smidiga tights. Våra tights för yoga är gjorda av fuktavledande tyg och med platta och skavfria sömmar. Dessutom har linningen en bred panel som går upp i ryggen en bit för att unvika skav på ryggen vid golvbaserade övningar.

Tights för träning och fitness

När kylan tränger på är det skönt med ett par värmande träningstights i Thermowarm Touch som även leder bort fukten från kroppen så att du känner dig torr och sval. Andra modeller har kompressionspassform som ger stöd åt lår och säte och motverkar trötta muskler under hårda träningspass. Gillar du Les Mills-träning har vi de perfekta tightsen med platta sömmar som minskar risken för skav, och meshinfällning för ökad rörelsefrihet och andningsförmåga.

Låt inte kyla och blåst hindra dig i din träning. Med Reeboks träningstights för dam kan du lugnt fortsätta med din träning, vare sig det handlar om tidiga morgonrundor i löpspåret eller att ta sig varm och trygg till gymmet för ett hårt träningspass. Gillar du sedan att slappa i soffan i en ledig och mysig stil har vi byxor och leggings även för det.