alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Dam · Tights

 
[35]

SKÄM BORT DIG SJÄLV

Sommaren är på intåg. Gör dig själv en tjänst och skaffa det du behöver redan nu.
Lux High-Waisted Colorblock Tights (plusstorlek)
Reebok Lux 3/4 Tights 2
Reebok Lux High-Rise Tights 2.0
Lux High-Rise Perform Leggings (plusstorlek)
Lux High-Waisted Tights (plusstorlek)
Lux 3/4 Leggings (plusstorlek)
Workout Ready Logo Tights
Lux Leggings (plusstorlek)
Beyond The Sweat Leggings (Plus Size)
Classics Legging Shorts (plusstorlek)
Workout Ready Pant Program High Rise Leggings (plusstorlek)
Lux High-Waisted Colorblock Tights (plusstorlek)
Workout Ready Vector Leggings (plusstorlek)
Workout Ready Mesh Leggings (plusstorlek)
Bold High-Waisted Ruched Tights (plusstorlek)
Reebok Classics Natural Dye Leggings (plusstorlek)
Reebok Classics Natural Dye Leggings (plusstorlek)
Lux Leggings (plusstorlek)
Studio Lux HR 2.0 Modern Safari Tights (plusstorlek)
Reebok Lux Tights 2.0 - Geo Static
Reebok PureMove Tights Motion Sense™
Reebok PureMove Tights Motion Sense™
Training Essentials Linear Logo Leggings
Lux Leggings (Plus Size)
Linear Logo Leggings (Plus Size)
Lux Leggings (Plus Size)
Workout Ready Printed Leggings (plusstorlek)
Workout Ready Rib High-Rise Leggings (plusstorlek)
Beyond The Sweat Leggings (Plus Size)
MYT Printed Leggings (Plus Size)

Underlätta träningen i ett par tights för damer

Tights är inte bara snyggt men också bekvämt och funktionellt. Om du investerar i ett par ordentliga tights för damer kan du undvika onödiga skavsår när du kör dina olika golvövningar. Oavsett om du är en person som föredrar trekvarts leggings eller längre tights så finns något som passar dig och dina behov. Tightsen kommer i flera olika modeller, färger och monster, det spelar ingen roll vilka tights du väljer för vi vet att de kommer att underlätta ditt träningspass. Du kommer inte bara se riktigt snygg ut men också ha möjligheten att fokusera på ditt träningspass fullt ut.

Teknologin med ett par korta tights för damer

Att hitta ett par tights som är slitstarka och håller genom djupa squats, höga hopp och utmanande utfallssteg kan vara svårt, men vi har tagit fram snygga och tekniska damtights som hjälper dig att ta dig an nästa tuffa träningsutmaning. Om du gillar högintensiv träning är vårt kompressionsmaterial HYPERFORM att föredra då det ger extra stöd. Vi har även utvecklat en hög midja med mycket stretch, platta sömmar och en skyddspanel som hjälper till att täcka svanken och motverka skav. Dessutom har vi tights med inbyggda meshpaneler eller fuktavledande Speedwick-teknologi som håller dig torr och sval under hela träningspasset.

Sätt stilen med Reebok tights för damer

Förutom att vara stilren är det viktigt att vara snäll mot naturen, därför hittar du några tights i återvunnen polyester som hjälper till att spara på naturens resurser och undviker avfall. Tights passar utmärkt till en cool tröja, ett snyggt linne och ett par fräscha sneakers. Du kan använda tightsen till vardags såväl som till ditt tuffa träningspass, och de är tillverkade i en skön och smickrande modell för att ta fram den bästa sidan av dig. Varje dag ger dig en ny chans att ge ditt allt, så släng på tightsen och ge dig på ditt nya personbästa!