alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Dam · Track Pants

 
[10]

Reeboks träningsbyxor för damer får dig att se bekväm och snygg ut

Oavsett om du gillar långa träningsbyxor för damer eller capribyxor så finns ett par som passar dig och dina behov. Vår inspiration av designen på våra byxor kommer från bland annat friluftslivet, motorcrossbanan, amerikanska supermodeller, förr i tiden och framtiden. Vi har moderna byxor med intressant diagonal skärning av byxbenen, retrodoftande byxor med inspiration från 90-tal och tidigt 00-tal med Graphlite-tryck och mer avskalade, tidlösa byxor. Släng på dig ett par och gör dig redo att ta dig an dagens nya utmaningar!

Intressant material i damträningsbyxor

Vi använder oss av olika material då vi vet att varje person är unik och kräver olika saker. Vi använder oss bland annat av slätvävt material, bomullsfleece, nylonmaterial och ripstop-material. Vårt ripstop-material är samma slitstarka material som används i segel och fallskärmar. Vi tycker det är viktigt att man tar ansvar för sin omgivning och därför har vi valt att tillverka våra bomullskläder i samarbete med Better Cotton Initiative som arbetar för en bättre global bomullsproduktion. Våra joggingbyxor för damer kommer i olika modeller, byxor som hänger i grenen, som är mer välsittande med muddar i byxslutet och så vidare. Våra byxor är alltid justerbara i midjan så de passar just dig.

Sätt stilen med joggingbyxor för damer

Damjoggingbyxor kommer i olika modeller och stilar och är anpassade för uppvärmning, träning, återhämtning och för vardagens alla utmaningar. Om du är en person som gillar att ha dina tillhörigheter med dig, så som nycklar och mobiltelefon, bör du investera i ett par byxor med praktiska cargofickor. Du kan matcha ett par coola byxor tillsammans med ett snyggt linne, sneakers och en skön tröja eller välja något som känns mer som du. Släng på dig byxorna och de övriga kläder som du valt ut och utmana dig själv på ditt nya personbästa!