alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Dam · Träningsform

 
[1542]
Walk Ultra 7.0 DMX MAX
Les Mills® ACTIVCHILL+DREAMBLEND Tank Top
Lux Leggings
Les Mills® Vector Leggings
Reebok Nano X2
Nano 6000
Work N Cushion 4.0
Nanoflex TR
Astroride Trail GTX 2.0
Walk Ultra 7.0 DMX MAX
Reebok PureMove+ Bra Motion Sense™
Active Core Low-Cut Socks – 6-pack
Reebok Nano X2
Reebok Nano X2
Legacy Lifter II
Ridgerider 6
Reebok Energylux 2
Flexagon Energy 4
Active Core Crew Socks – 3-pack
Lavante Trail 2
United By Fitness Perforated Tank Top
Les Mills® Layering T-Shirt
Les Mills® Beyond the Sweat Bike Shorts
Ridgerider 6 Gore-Tex
Reebok HIIT TR 3
Speed 21 TR
TS AC ATHLETIC TANK
Nano X1 Adventure
Reebok HIIT TR 3
Legacy Lifter II
Lux High-Waisted Tights
Nanoflex TR
Active Foundation Low-Cut Socks – 3-pack
Legacy Lifter II
Reebok Identity Fitted Logo Shorts
Nanoflex TR
Les Mills® Lux Vector Graphic Leggings
Workout Ready Pant Program Leggings
Reebok HIIT TR 3
Lux Perform High-Rise Leggings
Active Foundation Invisible Socks – 3-pack
Reebok Lux Strappy Sports Bra
Lux Vector Leggings

Med sportkläder för damer får du det du verkligen behöver

Sportkläder för damer kan ge dig den motivation du behöver för att ta dig från att se dina uppsatta mål till att verkligen uppfylla dem. I och med att du har valet att själv hitta din stil så blir det också lättare att träna, och den där tröskeln att ta sig till gymmet eller löparspåret kan övervinnas lättare med sköna och snygga sportkläder. Hos Reebok kan du hitta skor för att komma igång med en bra löpningsrutin, ett svettabsorberande linne som ger dig mer komfort på det varma, instängda gymmet, och en skön träningshoodie att ha på gymmet när du styrketränar.

Damsportkläder som inte gör dig besviken

Det är inte alltid lätt att hitta kläder som du känner direkt är ett givet val för dig och den träning du ska använda dem för. Det är alltid Reeboks mål att ge dig de kläder du behöver och samtidigt få dig att känna dig bekväm i det du bär. Om det är skor med en extra stötdämpning så vill vi att du ska kunna använda den funktionen för att uppnå det träningsmålet som du så länge stått inför. Eller om du vill ha ett plagg som du inte svettas igenom och känner dig ofräsch efter bara ett par gångers användning så ska du alltid kunna hitta något som passar just dig i Reeboks sortiment av sportkläder för damer.

Kombinera damsportkläder med annan utrustning

Med annan utrustning från Reebok som till exempel ett hopprep så kan du själv optimera din träning som du vill. Med ett hopprep från Reebok kan du dessutom justera längden så det passar dig. Detta innebär att du inte längre behöver snöra det resterande repet runt dina knogar och du får helt enkelt en skönare upplevelse och kan lägga allt fokus på din träning.