alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Dam · Träningsform · Strumpor

 
[51]
1 / 2
Sida:av 2

Sportstrumpor för damer för dig med en aktiv livsstil

Sportstrumpor i Reeboks damkollektion är strumpor för dig som begär maximalt från varenda detalj. Om du har ett liv där du presterar till hundra procent begär du säkert minst lika mycket från plaggen du bär. Strumpor är inget undantag, speciellt inte under längre löpturer eller andra former av träning där du vill ha så mycket komfort som möjligt, speciellt runt dina fötter, så du orkar prestera så mycket du bara kan. Med strumpor från Reebok blir ditt val av strumpor dessutom lättare tack vare det breda utbudet och olika designer i sortimentet.

Begär mer av dina plagg och gör inte damsportstrumpor till något undantag

Med ett andningsaktivt material som motverkar svett, värme och obehag så har du ett par strumpor som du kan räkna med i alla lägen. Materialet är dessutom i en skön blandning av bomull, nylon och spandexmaterial. Denna blandning gör att det blir en behagligt att ha på sig dem, även under längre stunder. Utöver komfort så är damsportstrumpor från Reebok väldigt stilrena. Detta beror på den simplistiska men ändå väldesignade stilen som inte syns om du inte vill att strumporna ska synas tack vare sin låga profil. De går med andra ord bra att använda till det mesta, både till vardags och till lite finare tillställningar tack vare sin låga profil.

Kombinera damsportstrumpor från Reebok med annat i sortimentet

Om du känner för att uppdatera din garderob med något nytt och fräscht, så kan en tank top vara ett lämpligt val som komplement till dina strumpor. En Les Mills tank top från Reebok finns i lite lösare passform för att matcha den höga grad av komfort som dina sportstrumpor ger dig. En tank top från Reebok är givetvis även kvalitetstestad så du kan fokusera mer på att ta dig an de utmanande träningspassen på gymmet än vad du har på dig.