alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Sportleggings för dam

 
[331]
Shiny Yoga Pose Scribble High-Rise Leggings
Lux Leggings
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Lux Leggings
Lux High-Waisted Tights
Lux Bold Camo Print Tights
Lux Vector Leggings
S Rib HR Tight
Maternity Legging Shorts
Lux High-Waisted Tights (plusstorlek)
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Running Printed Leggings
Running Printed Leggings
S Rib HR Tight
Les Mills® Ribbed Short Leggings
Lux Leggings
S Rib HR Tight
Workout Ready Basic Leggings
S Rib HR Tight
MYT Short Tights
Reebok Identity Leggings
Reebok Identity Logo Leggings
Tape Leggings
Lux Vector Leggings
MYT Short Tights
TS Lux Tight- Jacquard
United By Fitness Myoknit Seamless Leggings
Mod Safari Cotton Tight
Reebok Identity Logo Leggings
Speckle Modern Safari Legging Shorts
Mod Safari Cotton Tight
THE FLINTSTONES TechStyle Lux Bold Tights
Workout Ready Basic Leggings
Lux 3/4 Leggings
Rib High-Rise Leggings
Modern Safari Leggings
Workout Ready Basic Capri Tights
Workout Ready Basic Capri Tights
Piping Cotton High-Rise Leggings
Reebok Lux 2.0 Maternity Leggings
Modern Safari Leggings
1 / 7
Sida:av 7

Mångsidiga och fräscha sportleggings för damer

Ett par tights är ett basplagg som bör finnas i varje träningsgarderob och här hittar du ett stort sortiments av just sportleggnings för damer. Leggings är ett mångsidigt plagg som är perfekt för en mängd olika sporter och aktiviteter. Med Reeboks högkvalitativa material får du tights som sitter säkert på plats utan att behöva rättas till under passet samt som ger dig en smickrande passform och bekväm känsla. Med dessa sportleggings för damer kan du känna hur självförtroendet är på topp och motivationen högre än någonsin. Välj bland ett stort utbud av olika designer och färger.

Sköna och snygga tights för damer

Oavsett om du ägnar dig åt löpning, cykling, yoga eller dans är ett par sporttights perfekta för din träning. Reeboks tights är gjorda i tåliga och stretchiga material som sitter säkert på plats samtidigt som du får full rörelsefrihet. Du kan räkna med heltäckande funktion och säker passform även i de mest avancerade rörelser och under de mest intensiva passen. Med absorberande material slipper du pinsamma svettfläckar på kläderna och dessutom håller du dig torr och sval vilket ökar din komfort. Trots den kroppsnära passformen ger dig de platta sömmarna och det smidiga materialet en bekväm känsla utan friktion och skav. 

Snygga stilar att matcha med träningskläderna

Reeboks sportleggings kommer i ett flertal olika färger och design. Välj ett par klassiska svarta tights för en elegant och minimalistisk look som är lätt att anpassa till din garderob. Matcha dessa med en kontrasterande vit tränings t-shirt för klassisk sportstil. Du kan även välja ett par neonfärgade tights att matcha med en färggrann topp eller pastellfärgad träningsjacka för en snygg och fräsch retrolook. I kollektionen hittar du även snygga designdetaljer som transparenta meshpaneler, klassiska Reebok-tryck, glansiga material eller coola mönster. Matcha med Reeboks bekväma sportbehåar eller svala t-shirts för att hålla dig på topp under hela passet.