alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Dam · Träningsoveraller

 
[24]
Cardi B Woven Satin Jacket
Tape Zip Up Hoodie
Vintage Track Suit
MYT Track Suit
Vintage Track Suit
MYT Track Suit
Linear Logo Hoodie Track Suit
Linear Logo Hoodie Track Suit
Vintage Track Suit
Piping Track Suit
MYT Half-Zip Track Suit
Reebok Identity Logo French Terry Hoodie
Reebok Identity Logo French Terry Hoodie
MYT Half-Zip Track Suit
Reebok Classics Natural Dye Crew Jacket
Modern Safari Hoodie
Reebok Classics Natural Dye Crew Jacket
Classics Cropped Track Jacket
Meet You There Jacket

Bekväm och stilren i en träningsoverall för damer

Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska ha på sig när man ska träna, då passar en träningsoverall för damer perfekt. Välj mellan träningsoveraller med mjuka sweatpants eller med figursydda tights. Våra kläder är gjorda så du slipper välja mellan stil och komfort. Släng på dig en träningsoverall tillsammans med ett snyggt linne och ett par coola sneakers och du är redo att ta dig an dagens utmaningar!

Smart teknologi i damträningsoveraller

Våra träningsställ för damer är framtagna så att du enkelt kan gå från stan till träningssalen utan att behöva byta om. Se stilren ut samtidigt som du håller dig fokuserad på träningspasset. Vi har tights som är tillverkade med en högre midja och som är försedda med en skyddspanel som hjälper till att förhindra skav och skyddar svanken. Vissa av våra träningsoveraller har åtsmitande kantband i ärmsluten och fåll som hjälper till att hålla kylan ute. Materialen i våra träningskläder är bland annat mjukt bomullsbaserat French Terry-material, polyester och vävt material. Vi tycker också att det är viktigt att man är snäll mot sin omgivning, därför är våra bomullskläder tillverkade i samarbete med Better Cotton Initiative som jobbar för att förbättra den globala bomullsproduktionen. Vi tycker även det är viktigt att spara på jordens resurser, och därför använder vi oss av återvunnen polyester.

Träningsställ för damer sätter stilen

Oavsett om du föredrar en rundad halsringning eller V-ringad halsringning, huva med justerbar dragsko eller en tröja med hellångt blixtlås så finns det en tröja som passar dig. Vi har kläder tillverkade med Speedwick-teknologi och meshpaneler som hjälper dig att hålla dig torr och sval genom hela träningspasset. Om du är en person som gillar djupa squats och utfallsteg bör du investera i vår träningsoverall som har tights med mycket stretch. En träningsoverall fungerar på stan såväl som på gymmet och kommer garanterat hjälpa dig att behålla den coola looken.