alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Träningsoveraller för Dam

 
[24]
Cardi B Woven Satin Jacket
Tape Zip Up Hoodie
Vintage Track Suit
Vintage Track Suit
MYT Track Suit
MYT Track Suit
Linear Logo Hoodie Track Suit
Linear Logo Hoodie Track Suit
Vintage Track Suit
Piping Track Suit
MYT Half-Zip Track Suit
Reebok Identity Logo French Terry Hoodie
Reebok Identity Logo French Terry Hoodie
MYT Half-Zip Track Suit
Reebok Classics Natural Dye Crew Jacket
Modern Safari Hoodie
Classics Cropped Track Jacket
Reebok Classics Natural Dye Crew Jacket
Meet You There Jacket

REEBOK TRÄNINGSOVERALLER FÖR DAM

När temperaturerna sjunker och blåsten och regnet kommer finns det inget skönare än en värmande och mysig träningsoverall. Våra träningsoveraller fungerar lika bra för att ta dig varm och torr till gymmet som för att softa i soffan efter ett hårt träningspass eller en tuff arbetsdag.

Träningsoveraller för träning

Sanna träningsentusiaster låter sig inte hindras av lite dåligt väder för att klara av sina träningsmål. För att hjälpa dem på traven har vi tagit fram sköna träningsoveraller som passar bra under uppvärmningsfasen. De har en skön passform som följer kroppens rörelser under träningen och vi har även modeller med Speedwick-teknologi som leder bort fukten från kroppen och håller dig torr och sval under hela träningspasset. Öppna förvaringsfickor, dragsko i midjan i byxorna för perfekt passform och hellång dragkedja på jackan är andra fördelaktiga egenskaper hos våra träningsställ.

Classics träningsoveraller och träningsjackor

Våra träningsoveraller för dam från Classics-kollektionen erbjuder sköna byxor och tröjor eller jackor att mysa i under kalla och mörka vinterdagar, och funkar utmärkt att glänsa i på stan med en ledig och sportig stil. I det här utbudet hittar du träningsoveraller i värmande French Terry-material med rundad hals och normal passform, liksom andra modeller i nylon eller trikåmaterial, med muddar i ärm- och benslut för en perfekt passform.

Vare sig du är träningsfreak är bara gillar att klä dig i en sportig och ledig stil har vi träningsställ som passar alla. Ta en titt på vårt breda utbud och hitta modellen och färgen som passar din stil och dina behov bäst och känn dig som en rikig atlet i våra snygga träningsbyxor och -jackor.