alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Dam · Underkläder

 
[1]

Om du har en aktiv livsstil å är det nödvändigt med ett par bra underkläder för damer

Du som tränar mycket och ofta gör klokt i att investera i ett par sköna trosor. Reebok har flera bekväma underkläder för damer som är tillverkade i ribbat material i ull, nylon och spandex. De är designade i en slimmad modell och har en hög midja och en fin broderad logga finns placerad på trosorna. Välj mellan olika färger och hitta dina nya favoriter i det här sortimentet.

Sköna och praktiska damunderkläder för dig som älskar fitness

Det är väldigt viktigt att man har sköna underkläder på sig när man tränar. De flesta vet hur störande det kan vara med kläder som inte sitter på plats eller skaver när man tränar, och Reebok har snygga damunderkläder som är otroligt bekväma. De är speciellt anpassade för intensiv träning, och du kommer att märka skillnaden från vanliga trosor eftersom de här är professionella och skapade för aktiva atleter. De sitter säkert på plats under ett helt pass, oavsett vilken träningsform du håller på med. Du kan därför fokusera på träningen till hundra procent när du sportar i dessa underkläder.

Underkläderna sitter bra under dina övriga träningskläder från Reebok

Med ett par sköna trosor kommer du långt, men det är också smart att införskaffa fler kläder som är specifikt designade för träning från Reebok. Till exempel så finns tights i flera olika modeller och bekväma hoodies och t-shirts i material som låter huden andas. En riktigt bra sportbehå ger ett helt annat stöd än en vanlig behå när du tränar hårt eller springer snabbt. Om du tränar regelbundet behöver du också ett par hållbara skor. Reebok har ett stort utbud av träningsskor och sneakers i olika färger och designer som har inbyggd stötdämpning, vilket gör att det är mycket skönt att gå och springa i dem.