alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Hikingbyxor för dam

 
[1]

Högteknologiska material på hikingbyxa för damer

För att klara en lång vandringstur är din utrustning A och O för att du ska ta dig fram bekvämt. I Reeboks kollektion av hikingkläder hittar du plagg och skor som är särskilt framtagna för just vandringsutflykter. Med tåliga material som skyddar dig mot regn och rusk kan du hålla dig torr och bekväm oavsett väder. Reeboks hikingbyxor för damer håller dig bekväm under vandringen så att du orkar längre och håller din komfort i fokus. Välj bland byxor som ger dig både optimal passform och skön och sval känsla. 

Håll dig sval med trekkingbyxor för damer

Med Reeboks hikingbyxa för damer håller du dig både sval och torr även under svettiga dagar. Med teknologi som transporterar bort fukt från huden slipper du känna dig fuktig och svettig under strapatsen. Med elastiska linningar sitter byxorna skönt på plats och du slipper justera passformen, vilket kan vara en irriterande distraktion under vandringen. Kroppsnära passform och avsmalnande byxben skyddar både mot vindar och insekter. Byxornas vattenavvisande yta gör även att du slipper bli blöt av regn och rusk. För att underlätta regleringen av din temperatur hittar du byxor med blixtlås vid bensluten som gör att du enkelt kan kavla upp byxorna eller använda de som överdragsbyxor som dras över skorna om du har ett lager med tights under.

Hikingkläder och utrustning för vandringar

Med snygga färger och snitt får du inte bara bekväma byxor men även snygg stil ute på spåret. Matcha dina hikingbyxor för damer med Reeboks trekkingkläder för att vara redo för naturen från topp till tå. I kollektionen hittar du bland annat både långärmade och kortärmade t-shirts i ventilerande material som passar perfekt med dina hikingbyxor. Du hittar även trekkingsneakers och vandringsskor som ger dig bra grepp på underlaget och stöd för dina steg.