alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Hikingskor för dam

 
[6]

Orka längre med hikingskor för damer

Att ha rätt skor på dig när du ger dig ut på en lång vandring är avgörande för din komfort. Med Reeboks hikingskor för damer får du sneakers och skor som är särskilt framtagna för att du ska klara av elementen. Med skyddande ytor, lättviktiga material och stötdämpande sulor håller du både ork och komfort under långa strapatser. Att ha ett par särskilda hikingskor är även viktigt för att du ska kunna ta dig fram på ojämnt underlag utan problem. Medan vanliga sneakers kan vara hala och obekväma på stenar och rötter så har Reeboks hikingskor för damer särskilda sulor som passar utmärkt för friluftsliv.

Vandringsskor som ger både komfort och skydd

Reeboks trekkingskor för damer ger dig rätt stöd för en lång strapats i naturen. Med räfflade gummisulor får du rejält grepp på marken även när det är halt eller svårframkomligt. Detta gör dina steg säkrare och låter dig ta dig fram mer bekvämt. Med vattentäta ytor på skorna hålls väta borta från fötterna samtidigt som materialet andas och leder bort fukt från huden. Du hittar mer ventilerande skor för sommarhalvåret då du vill hålla fötterna svala samt värmande och isolerande material för kyligare vandringar. Med förstärkta partier på de ställen som är utsatta för mest slitage får du en hållbar sko, och stötdämpning i skornas mellansula ger dig både en fjädrande effekt och sköna steg.

Snygga hikingskor för damer

Reeboks kollektion av hikingskor för damer har en mängd olika modeller och design för dig att välja mellan. Här hittar du lättare skor för sommarhalvåret samt ordentligt isolerande sneakers för vintern. Du kan även välja mellan olika stilar. Här finns bland annat klassiska svarta skor samt färgsprakande och iögonfallande design. Du hittar även flera neutrala färgskalor som smälter in i naturens färger. Matcha med ett par sköna strumpor för Reebok för att få optimal passform i skorna.