alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Väskor för Dam

 
[70]
Classics Crossbody Bag
Active Core Backpack Medium
Training Essentials Gym Sack
Act Core LL Graphic Backpack
Active Core Grip Duffel Bag Small
Training Essentials Gym Sack
Workout Ready Waist Bag
Classics Premium Backpack
MYT City Bag
Victoria Beckham Backpack
Act Core LL City Bag
Workout Ready Grip Bag
Active Core Large Logo Backpack
MYT Waist Bag
Act Core LL Waist Bag
Act Core Graphic Waist Bag
Active Core Graphic Backpack Medium
Act Core Graphic Grip Bag
Active Core Graphic Backpack Medium
MYT Backpack
Training Essentials Grip Bag Medium
Classics Foundation Waist Bag
Classics Foundation Backpack
Training Essentials Gym Sack
Workout Ready Graphic Backpack
Training Essentials Zip Waist Bag
Classics Foundation Waist Bag
Classics Foundation Backpack
Active Core Large Logo Backpack
Tech Style Imagiro Bag
Training Essentials Gym Sack
Training Essentials Gym Sack
Classics Foundation Shopper Tote Bag
Studio Imagiro Bag
Classics Supporter Backpack
Prince Reebok Duffel Bag
Tech Style Imagiro Bag
Active Core Backpack Medium
Training Imagiro Bag
Classics Road Trip Tote Bag
Tech Style Graphic Tote Bag
Classics Crossbody Bag
Pinnacle Bag
1 / 2
Sida:av 2

Bärbara och snygga väskor för damer för dig med en aktiv livsstil

Det är smart att välja en mångsidig väska som du kan bära på flera olika sätt, och Reeboks väskor för damer kan du bära som en toteväska, bag eller ryggsäck. Den har ett huvudfack som är rymligt och där du får plats med det nödvändigaste och du får också en liten meshficka där du får plats med små men viktiga tillhörigheter. Axelremmarna är justerbara vilket gör att de kan anpassas till din kropp och ger en perfekt passform. Om du har mycket packning att bära på är en stor träningsväska i duffeldesign ett bra val. De väskorna har en öppning med blixtlås och är mycket rymliga. De är gjorda i polyester och det finns ett särskilt fack för använda träningskläder och skor. En sån väska har förutom axelremmar även dubbla handtag så du kan välja hur du vill bära den.

Här kan du hitta snygga och sportiga damväskor för alla tillfällen

Om du är på jakt efter en ny sportig väska kommer du garanterat att hitta en ny favorit i det här utbudet. Dessa damväskor passar för vardagsbruk eller när du pendlar till gymmet. Om du ska till gymmet efter skolan eller jobbet får ombytet enkelt plats i en rymlig väska från Reebok. Du kan bära dem hur du vill, över axeln eller med handtag, och om du vill ha en ryggsäck finns även flera sådana alternativ.

En sportig väska passar bra till dina övriga träningskläder från Reebok

När du har investerat i en praktisk väska så fattas bara kläderna. Reebok har många snygga toppar och t-shirts som lätt får plats i väskan när du ska iväg till träningen. När det är kyligt ute är det också bra att ha med sin en skön hoodie som värmer mot kalla vindar och låga temperaturer.