Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.

Väskor för Dam

141 Produkter
1 / 3
Sida:av 3

REEBOK VÄSKOR FÖR DAM

En bra väska är ett måste, vare sig det handlar om en snygg och praktisk gymväska som rymmer handduk, ombyte, skor och allt du kan tänkas behöva under och efter träningen, eller en skön ryggsäck som funkar lika bra för träningen som för utflykter på lediga stunder.

Gymväskor

Vi har gymväskor i duffelstil för att du enkelt ska kunna få plats med allt du behöver till träningen. De är gjorda i slitstarkt polyestermaterial och har både bärhandtag och axelrem. De har även praktiska blixtlåsförsedda innerfack och meshpanel som släpper igenom luft för att undvika att väskan luktar unket.

Ryggsäckar

Bland våra ryggsäckar hittar du modeller för såväl vardagsbruk som för träningen. Ryggsäckarna från vår Classics-kollektion har laptopfack, sköna vadderade axelremmar och blixtlåsförsedda innerfack. För träningen har vi modeller med separata innerfack för mindre prylar samt särskilt skofack i ventilerande mesh - allt för att underlätta träningen för dig.

Axelremsväskor

En axelremsväska är alltid praktisk att ha. Stor nog att rymma alla väsentligheter du behöver ha med dig, men inte otympligt stor och tung att bära omkring på. Kolla in vår serie Imagiro som är en mångsidig väska som du kan bära antigen som handväska, ryggsäck, toteväska eller duffelväska tack vare sina justerbara remmar.

Gympapåse

För de som gillar de klassiska gympåsarna med dragsko har vi även här snygga och praktiska gympåsar i slitstarkt polyestermaterial. De har även speciellt fack för att förvara mobil, nycklar, plånbok och andra mindre tillhörigheter.

Vilka dina behov än är så har vi rätt väska för dig bland vårt stora utbud av snygga väskor för dam. Ta en titt på reebok.se idag och välj modellen och färgen du gillar bäst.