alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Dam · Vit · Shorts

 
[2]

Med ett par vita shorts för damer får du både stil och komfort när du tränar

Alla som gillar högintensiv träning vet hur viktigt det är att ha kläder med bra rörelsefrihet. Med ett par vita shorts för damer får du maximal komfort och du kan röra dig obehindrat. Ett par korta shorts från Reebok har otroligt mycket stretch och är därför väldigt sköna. Med specialutformade, platta sömmar där fram glider inte shortsen upp utan de sitter säkert på plats under ditt långa träningspass. De korta byxorna har också snygga Reebok-tryck och är gjorda i stretchigt material i nylon och spandex. Du kan också välja ett par tennisshorts som är gjorda i mjukt och skönt material i bomull eller nylon. Ett elastiskt midjeband med dragsko gör att shortsen är lätta att anpassa till just din kropp.

Ett par vita damshorts passar till vad som helst och sitter bekvämt på plats

Du kan garanterat känna dig säker på att dina vita damshorts sitter på plats när du tränar, även under de mest intensiva passen, och med ett par smarta fickor på sidorna får du med dig dina viktigaste tillbehörigheter när du tränar. Shortsen har sprund på sidorna så att du ska få riktigt bra rörelsefrihet och eftersom de är så stretchiga är de perfekta för dig som håller på med högintensiv träning.

De vita damshortsen är snygga att matcha med en Reebok t-shirt eller linne

Reebok har många snygga och bekväma toppar för dig som tränar regelbundet. Ett klassiskt linne i fuktavledande material är väldigt fint tillsammans med ett par vita shorts, så du kan enkelt träna med både stil och komfort. Tröjorna finns i flera olika färger och modeller så att du ska kunna hitta just din favorit. Med en hel outfit från Reebok är du redo för ditt nästa tuffa pass.