alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Dam · Vit · Sneakers

 
[340]
NPC II
Club C Revenge
Reebok Royal Glide
Classic Leather
Club C 85 Vintage
Club C 85 Vintage
Classic Leather Legacy AZ
Reebok Royal Complete Clean 2.0
Classic Leather
Club C 85 Vintage
BB 4000 II
Classic Leather Plus
Club C 85
Reebok Club High Top
Classic Leather
La Casa De Papel Classic Leather
Reebok Royal Techque T
Club C Geo Mid
Premier Road Plus VI
Club C 85
Reebok Royal Complete 3.0 Low
Court Peak
Club C Double Geo
Reebok Royal Classic Jogger 3.0
Shaqnosis
F/S Hi
Club C Revenge
Reebok Club High Top
Classic Leather
Club C 85 Vintage
Reebok Rewind Run
Classic Leather Legacy AZ Grow
Reebok Royal Glide Ripple Clip
Walk Ultra 7.0 DMX MAX
Reebok Royal Glide Ripple Clip Shoes
Reebok Royal Techque T
Freestyle
Reebok Vector Smash
GL 1000
LX2200
Work N Cushion 4.0
Court Peak
Classic Legacy AZ
1 / 8
Sida:av 8

Med ett par snygga vita sneakers för damer slipper du välja mellan stil och komfort

Reebok har många sköna och stadiga vita sneakers för damer som passar till mångsidig träning och vardagsaktiviteter. Du kan välja en modell som är anpassad för högintensiv träning och intervallträning med en ovandel i ventilerande mesh och en flexibel sula som ger ett bra grepp på underlaget. På skaftet finns en kudde som gör att foten hålls fast i ett stadigt grepp. Dessa vita skor har ett lågt skaft så att du ska kunna röra dig bättre, och mellansulan är bygg med skön stötdämpning i EVA-material och DMX-teknologi som gör att stötar dämpas och luften förflyttas mellan tårna och hälen när du går. En liten dragögla finns på plösen för att det ska gå enkelt att sätta på sig skorna. Du kan också välja en klassisk sneaker som är fin att ha till vardags.

Det är smart att investera i ett par vita träningsskor för damer för maximal bekvämlighet

Ett par klassiska vita damträningsskor är ett måste i garderoben. Dessa coola sneakers passar till vad som helst och är dessutom väldigt sköna att gå i eftersom de är speciellt anpassade för fysiska aktiviteter. Skorna är perfekta för HIIT och annan högintensiv träning men går även bra att ha när du går på stan eller ska träffa vännerna. De är mycket stilrena och enkla att matcha med dina övriga plagg.

Du kan kombinera dina vita sneakers med andra sportiga plagg från Reebok

De vita skorna för träning är väldigt fina tillsammans med ett par leggings och en tröja med luva. Reebok har många modeller av snygga tights som passar för alla tillfällen. En tröja med luva är skönt att ha på sig när vädret är oberäkneligt, och kläderna är gjorda i fuktavledande material som låter huden andas och leder bort svett.