Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.

Walkingskor för Dam

45 Produkter

REEBOK WALKINGSKOR FÖR DAM

Ett par bra promenadskor är ett måste på skohyllan. Promenader är bra motion för både gamla och unga och är en träningsfrom som inte kräver någon speciell utrustning eller särskild plats att utövas på. Vare sig du gillar att gå långa sträckor, kortare rundor med hunden, slingor i terräng eller en söndagspromenad med en god vän är ett par bra promenadskor, eller walkingskor, ett måste.

Viktigt att tänka på
  • Hur ofta du tränar
  • underlag (asfalt, spån, terräng, etc)
  • Fotens form (bred/smal, högt/lågt fotvalv)
  • Typ av träningsform -> -Promenad

Våra walkingskor för dam är utrustade med yttersulor i tåligt gummi som ger bra grepp, och med mellansulor i stötdämpande material för mjukare nedslag för foten. Detta är viktigt för att undvika skador och förslitningar. Vi har även skor som är regnsäkra så att vädret inte ska vara något hinder för din träning. Walkingskorna har lågt skaft för ökad rörelsefrihet och de flesta har en ovandel i mesh som andas och är ventilerande.

Olika egenskaper

Beroende på om de promenader du vill göra är kortare rundor med hunden, långa power walk-rundor eller walking i terräng, är det viktigt att välja rätt skor. För var och en av träningsformerna behöver du skor med särskilda egenskaper för att underlätta träningen. Våra skor för kortdistanser har yttersulor som ger bra grepp, medan skor för långdistans är lätta och ventilerande. Terrängskorna har en yttersula i kraftig och slitstark gummi som skyddar fotsulan och ger bra grepp och skorna är även utrustade med dräneringsportar som släpper ut vatten och håller dina fötter torra.

Nu är det enda som återstår för dig att välja modellen som passar dina behov bäst och ge dig ut på promenad i våra snygga och sköna walkingskor.