alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Walkingskor för Dam

 
[27]
Ridgerider 6
Work N Cushion 4.0
Reebok Stridium 2
Astroride Trail GTX 2.0
Back to Trail
Back to Trail
Reebok Stridium 2
Back to Trail
Back to Trail
Reebok Everroad DMX 2 DKT
Astroride Trail 2.0
Astroride Trail GTX 2.0
Ridgerider 6 Gore-Tex
Reebok Stridium 2
Work N Cushion 4.0
Onlux Slip-On
Onlux Slip-On
Ridgerider 6
Ridgerider 6
Ridgerider 6
Ridgerider 6
Ridgerider 6 Gore-Tex

Med ett par sköna promenadskor för damer blir den långa vandringen väldigt bekväm

Ojämn terräng och oförutsägbart väder är inga problem om du har investerat i ett par rejäla skor. Reebok har många fina modeller av skor som anpassar sig efter dina steg och är väldigt stödjande. De är gjorda i sköna material av skinn och textil. Smart DMX-teknologi gör att stötar dämpas genom att luft förflyttas mellan tån och hälen när du rör dig. Du kan välja ett par promenadskor för damer med GORE-TEX-foder som är vattentätt och har en sula som ger otroligt bra grepp på hala och våta underlag. Astroride-dämpning gör att du får en väldigt mjuk komfort när du går.

Om du promenerar ofta behöver du ett par bra och hållbara promenadkängor för damer

Om du älskar frisk luft och långa promenader i naturen så är det rekommenderat att investera i ett par sköna promenadkängor för damer. Reebok har flera snygga varianter som alla har inbyggd stötdämpning vilket gör de väldigt sköna att gå i. Om du gillar att gå i skogen så är dessa skor perfekta eftersom de ger bra grepp på alla underlag och tål dessutom fukt och vatten. Eftersom de är så stabila är de bra när du går på halt underlag eller i ojämn terräng.

Din sportiga utstyrsel blir fulländad med Reeboks promenadkläder

Ett par bra skor gör underverk för dina fötter. Kombinera promenadskorna med sköna tights, hoodies och jackor från Reebok som är designade för friluftslivet. Tightsen finns i flera färger och modeller och är tillverkade i material som låter huden andas och leder bort fukt. När du är ute och går i kallt väder är det skönt att ha med sig en hoodie som värmer dig. En tålig vindjacka står emot kall blåst väldigt bra och den är även lätt att bära med sig.