alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Dam · Yoga · Kläder

 
[207]
1 / 5
Sida:av 5

Yogakläder för damer är gjorda i smart material som ger en känsla av frihet

När du tränar yoga behöver du ett par riktigt bra tights som ger maximal rörelsefrihet. Reebok har funktionella tights med Speedwick-teknologi som leder bort fukt vilket gör att du håller dig sval och bekväm även under de mest utmanande passen. Tightsen är gjorda i nylon och spandex och är otroligt stretchiga, och de har en hög midja som är väldigt bekväm för just yoga och motverkar skav. Den höga midjan och kroppsnära passformen ger en mycket smickrande figur och byxorna har platta sömmar som inte skaver mot huden. På byxbenen finns små öppna fickor där du kan ha små men viktiga tillhörigheter. Ett snyggt linne för yoga är också bra att ha till tightsen. De har svettavledande material och vida öppningar för armarna så du ska kunna röra dig mer fritt. Reeboks linnen för yoga är gjorda i ett skönt trikåmaterial av återvunnen polyester, viskos och bomull.

Med Reeboks yogakläder för damer finner du ett inre lugn

Reeboks yogakläder för damer är så sköna att du inte kommer vilja ta av dem. Plaggen är inte bara väldigt bra för yogasalen, utan du kan ha de på dig när som helst eftersom de är så bekväma. Dessa plagg passar speciellt bra för yoga och när du stretchar, men du kan bära dem till vilken träningsform som helst. Med andra ord så är yogakläderna otroligt mångsidiga.

Du kan investera i egna tillbehör för ditt yogapass

Du som tränar yoga regelbundet kanske vill investera i din egna yogamatta istället för att låna en i träningslokalen. Reebok har många sköna mattor i olika tjocklekar så du ska kunna hitta en som passar just dina behov. Om du skaffar en egen matta kan du dessutom köra ett träningspass hemma i vardagsrummet när som helst.