alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Reebok för Dam

 
[2899]

SKÄM BORT DIG SJÄLV

Sommaren är på intåg. Gör dig själv en tjänst och skaffa det du behöver redan nu.
Workout Ready ACTIVCHILL Tank Top
Reebok Lux Skinny Strap Medium-Support Sports Bra
Lux Perform High-Rise Leggings
Lux High-Waisted Tights
Club C 85 Vintage
Club C 85
Classic Leather
NPC II
Walk Ultra 7.0 DMX MAX
Ridgerider 6 Gore-Tex
Walk Ultra 7.0 DMX MAX
Club C 85 Vintage
Running Essentials High-Impact Bra
Running Speedwick T-Shirt
Running Two-in-One Shorts
United By Fitness Chase Bootie Shorts
CL WDE COTTON LONGSLEEVE
Classics Fitted T-Shirt
Classics Natural Dye Legging Shorts
Classics Vector Track Pants
Club C 85 Vintage
NPC II
Classic Nylon
Club C 85
Legacy Lifter II
Back to Trail
Ridgerider 6
Reebok Nano X2 Les Mills®
Studio Recycled Oversize Hoodie
United By Fitness Perforated Tank Top
Lux Perform Leggings
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Reebok Identity Sports Bra
Les Mills® Crop T-Shirt
Workout Ready Poly Shorts
Lux High-Waisted Tights
Classic Leather
Classic Leather
Classic Leather
Classic Leather
Active Core Low-Cut Socks – 6-pack
Active Core Low-Cut Socks – 6-pack
Active Foundation Low-Cut Socks – 3-pack

REEBOK DAM

Reebok är ett engelskt sportklädesföretag som grundades i slutet av 1890-talet och som än idag levererar produkter för dam som är både trendiga för en urban, snygg stil och bekväma för att klara träningspasset galant. 2005 köptes företaget av adidas och fortsätter att skapa moderiktiga och funktionella kläder.

Vad består våra kollektioner av?
  • Kläder:

I våra olika kollektioner hittar du dammode för alla tillfällen och stilar. Byxor, toppar, behåar, jackor, tröjor, linnen och mer som är designade för att vara både moderiktig, praktiska för att ge bästa möjliga resultat under träningen och som du även kan känna dig snygg i på lediga stunder. Våra damkollektioner har tagits fram i material med spjutspetsteknologi för att boosta din träning och många av våra kläder är till exempel vindavvisande och fuktavvisande för att kunna användas under hårda träningspass oavsett väder. Hos Reebok finner du kläderna som skyddar dig mot blåst och regn och gör träningen till en lek.

Eftersom olika sporter har olika förutsättningar har vi tagit fram kläder med olika specifika träningsformer i åtanke. På så sätt slipper du störas av kläder som inte sitter som de ska och istället fokusera på träningen.

- Skor:

Även våra skor är tänkta för att hjälpa till under träningen. Som exempel har vi våra Aztrek-modeller med Hexalite-dämpning för mjukare nedslag, yttersula med diamantformade dubbar för stabilitet och grepp och yttersula i slitstarkt gummi. Du bör även välja skor beroende på träningsform, då dess sula och utformning skiljer sig åt beroende på träning.