alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Reebok för Dam

 
[2859]

REEBOK DAM

Reebok är ett engelskt sportklädesföretag som grundades i slutet av 1890-talet och som än idag levererar produkter för dam som är både trendiga för en urban, snygg stil och bekväma för att klara träningspasset galant. 2005 köptes företaget av adidas och fortsätter att skapa moderiktiga och funktionella kläder.

Vad består våra kollektioner av?
  • Kläder:

I våra olika kollektioner hittar du dammode för alla tillfällen och stilar. Byxor, toppar, behåar, jackor, tröjor, linnen och mer som är designade för att vara både moderiktig, praktiska för att ge bästa möjliga resultat under träningen och som du även kan känna dig snygg i på lediga stunder. Våra damkollektioner har tagits fram i material med spjutspetsteknologi för att boosta din träning och många av våra kläder är till exempel vindavvisande och fuktavvisande för att kunna användas under hårda träningspass oavsett väder. Hos Reebok finner du kläderna som skyddar dig mot blåst och regn och gör träningen till en lek.

Eftersom olika sporter har olika förutsättningar har vi tagit fram kläder med olika specifika träningsformer i åtanke. På så sätt slipper du störas av kläder som inte sitter som de ska och istället fokusera på träningen.

- Skor:

Även våra skor är tänkta för att hjälpa till under träningen. Som exempel har vi våra Aztrek-modeller med Hexalite-dämpning för mjukare nedslag, yttersula med diamantformade dubbar för stabilitet och grepp och yttersula i slitstarkt gummi. Du bör även välja skor beroende på träningsform, då dess sula och utformning skiljer sig åt beroende på träning.