alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Reebok för Dam

 
[2250]
Running 1/4 Zip Top
Lux Leggings
Lux Vector Leggings
Classic Leather Plus
Reebok GL1000
DC Shaq Attaq
Club C 85
Reebok Nano X2
Reebok Nano X2
Nanoflex TR 2.0 V2
Zig Kinetica 2.5
Studio Recycled Oversize Hoodie
Workout Ready Baseball T-Shirt
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Les Mills® Lux Vector Graphic Leggings
DC x Reebok Batman™ vs. The Joker™ T-Shirt
Classics Vector Track Jacket
Classics T-Shirt Dress
Classics Pants
Reebok Royal Glide Ripple Clip Shoes
Club C 85
Club C 85 Vintage
Club C 85 Vintage
Legacy Lifter II
Reebok Nano X2
Reebok HIIT TR 3
Legacy Lifter II
Reebok PureMove 2 Sports Bra Motion Sense™
ACTIVCHILL Graphic Tank Top
Thermowarm+ Graphene Leggings
Workout Ready Program Bootcut Pants
Classics Wardrobe Essentials Hoodie
Classics Wardrobe Essentials Hoodie
Workout Ready Printed Leggings
Lux High-Waisted Tights
Work N Cushion 4.0
Ridgerider 6 Gore-Tex
Reebok Nano X2
Walk Ultra 7.0 DMX MAX
Active Core Crew Socks – 3-pack
Training Essentials Gym Sack
Active Core Ankle Socks 3 Pairs
Active Foundation Low-Cut Socks – 3-pack

REEBOK DAM

Reebok är ett engelskt sportklädesföretag som grundades i slutet av 1890-talet och som än idag levererar produkter för dam som är både trendiga för en urban, snygg stil och bekväma för att klara träningspasset galant. 2005 köptes företaget av adidas och fortsätter att skapa moderiktiga och funktionella kläder.

Vad består våra kollektioner av?
  • Kläder:

I våra olika kollektioner hittar du dammode för alla tillfällen och stilar. Byxor, toppar, behåar, jackor, tröjor, linnen och mer som är designade för att vara både moderiktig, praktiska för att ge bästa möjliga resultat under träningen och som du även kan känna dig snygg i på lediga stunder. Våra damkollektioner har tagits fram i material med spjutspetsteknologi för att boosta din träning och många av våra kläder är till exempel vindavvisande och fuktavvisande för att kunna användas under hårda träningspass oavsett väder. Hos Reebok finner du kläderna som skyddar dig mot blåst och regn och gör träningen till en lek.

Eftersom olika sporter har olika förutsättningar har vi tagit fram kläder med olika specifika träningsformer i åtanke. På så sätt slipper du störas av kläder som inte sitter som de ska och istället fokusera på träningen.

- Skor:

Även våra skor är tänkta för att hjälpa till under träningen. Som exempel har vi våra Aztrek-modeller med Hexalite-dämpning för mjukare nedslag, yttersula med diamantformade dubbar för stabilitet och grepp och yttersula i slitstarkt gummi. Du bör även välja skor beroende på träningsform, då dess sula och utformning skiljer sig åt beroende på träning.