alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Dans · Kläder

 
[18]
Studio High Intensity Pants
Modern Safari Lux Racer Padded Medium-Impact Sports Bra
Modern Safari Lux Racer Padded Medium-Impact Sports Bra
Lux Strappy Padded Sports Bra
Lux Strappy Bra
Meet You There Bralette Tee
Studio Woven Pants (plusstorlek)
Workout Ready Mesh Tank Top (Plus Size)
Studio Bodysuit
Studio Cropped French Terry Crew Sweatshirt
Workout Ready Mesh Tank Top (Plus Size)
Workout Ready Mesh Tank Top (Plus Size)
Reebok Identity T-Shirt (plusstorlek)

Sköna kläder för dans för dig som tränar regelbundet

Om du gillar att träna dans behöver du kläder som du kan röra dig fritt i. Reebok har ett stort utbud av kläder för dans som har mycket hög rörelsefrihet och är gjorda i stretchigt material. Du kan till exempel satsa på ett par välsittande tights med snygga meshpaneler. Du får då en sofistikerad stil och du kan använda byxorna till alla sorters träning. Om du vill ha en outfit som sticker ut kan du satsa på ett par byxor i coolt mönster eller starka färger och en hög midja ger en snygg passform. Till dina tights kan du bära en trendig croppad topp som har öppen rygg och en åtsmitande passform. En sådan topp är gjord i polyester och spandex. Ovanpå toppen eller sportbehån är det väldigt snyggt att ha på sig en långärmad topp i genomskinlig mesh. Reeboks kläder är gjorda med Speedwick-teknologi som gör att fukt och svett leds bort, därför är de perfekta för dig som sysslar med högintensiv träning.

Dessa kläder för dans ger en känsla av frihet

Du som tränar dans vet hur viktigt det är med bekväma och rörelsevänliga kläder. Sen är det ju ett plus om man känner sig snygg också. Med en snygg outfit ger du självförtroendet en boost och du är redo att ge allt i träningslokalen. Reebok har ett stort sortiment av fina kläder för dans som du kan kombinera hur du vill. Om du gillar en avskalad och sofistikerad stil kan du skapa en enfärgad look med små meshdetaljer. Om du vill ha en look som matchar din energi finns retroinspirerade plagg i häftiga mönster och cool design.

Matcha danskläderna med fina accessoarer från Reebok

När du tar dig till danslokalen behöver du en snygg väska eller ryggsäck att bära ditt ombyte i. Reebok har många praktiska varianter som rymmer allt du kan tänkas ha med dig under dagen.