alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Dans · T-Shirts

 
[14]

Dance tops för alla typer av danspass

Om du vill röra dig fritt och låta dansens rörelser stå i fokus hittar du en stor variation av danströjor. Reeboks danstoppar har en ledig passform som gör att dina rörelser inte hindras under danspasset. Vare sig du söker efter t-shirts för dans eller långärmade toppar så har Reeboks dansplagg material som är framställda för att öka din prestationsförmåga. Med fuktavledande funktioner i plaggen och luftiga modeller med ventilation undviker du att distraheras av värme och svett och kan istället fokusera på dansen. Välj mellan långärmade tröjor, korta skärningar och trendiga modeller på toppar.

Dans t-shirt gjord för optimal komfort

Reeboks olika danstoppar har gemensamt att dina rörelser är i centrum för plaggets utformning. För studioträning eller träning i varmt väder passar danstoppar med kortskärning och ledig passform vilket ger extra ventilation och inte distraherar med en åtsmitande känsla. För uppvärmning eller rörelse i kyligare väder hittar du långärmade danstoppar i bekväma trikåmaterial. Med Speedwick-teknologi transporteras både fukt och värme bort från huden för att hålla dig torr även i långärmade modeller. Du hittar både enkla och diskreta modeller samt grafiska mönster och starka färger i Reeboks danskollektion.

Fulländad look från topp till tå

Välj rätt dance tops för den typ av dans du utövar för att få ut så mycket som möjligt av ditt Reebok plagg. Med lager på lager kan du enkelt gå från uppvärmning till svettiga pass och hålla musklerna varma i träningspauserna. Matcha en Reebok danströja i ledig passform med slimmade Studio Mesh Tights för en snygg danslook som ger dig full rörelsefrihet. Kombinera en danstopp i svart med svarta tights och ett par vita Reebok Split Flex skor för snygg kontrast med sofistikerad känsla. För transparenta meshtoppar kan du välja bland Reeboks snygga träningsbehåar för en cool lager-på-lager look. Du kan även lägga till en mysig huvtröja som du enkelt kan dra på och av mellan träningspassen.