alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Daytona DMX

 
[2]

Reebok Daytona DMX skor är en modern klassiker

Reebok Daytona DMX skor lanserades under tidigt 2000-tal och blev direkt en hit. Skomodellen har nu gjort en stor comeback och är både klassisk och trendig på samma gång. Daytona DMX är en speciell modell på grund av DMX-teknologin som fungerar stötdämpande genom att luft förflyttas mellan tå och häl under dina steg. DMX Daytona-modellerna kommer med slitstarka yttersulor för ultimat grepp på underlaget samt ovandelar i textil för en omslutande passform. Daytona DMX Reebok-skor har även en djärv design som drar till sig blickarna. Välj mellan modeller i starka eller kontrasterande färger för en uppseendeväckande stil, eller satsa på dämpade pasteller eller monokroma färgskalor om du vill ha en mer diskret sko.

Daytona DMX är en perfekt vardagssko för alla underlag

Reebok DMX Daytona är en perfekt vardagssko som bekvämt tar dig genom dagen. Med sin stötdämpande teknologi får du balanserade steg som inte gör fötterna trötta. Den slitstarka sulan i gummi gör skorna hållbara och passar perfekt för alla typer av underlag. Tack vare den mjuka ovandelen i textil kan du med skornas snörning anpassa skon efter din fot för optimal komfort under hela dagen. Den formpressade innersulan ger extra dämpning under stegen och detsamma gäller för den lätta mellansulan i EVA-material. Med DMX Daytona Reebok-skor känns stegen lätta och bekväma.

Trendig stil med djärv design

Använd Reebok Daytona DMX skor till vardags. Med sin tjocka sula och djärva design får du inte bara komfort utan även ett trendigt komplement till din look. Skomodellen kommer i en mängd olika färger. Matcha pastellfärgade Daytona DMX med ljusa plagg och tröjor i ledig passform. Du kan även välja en uppseendeväckande färgkombination och matcha med monokrom färgskala på dina plagg för att verkligen dra blickarna till de coola skorna. Den låga skärningen på skorna gör det även perfekt att matcha med ett par färggranna Reebok strumpor.