alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Reebok Classics DMX skor

 
[11]

Reebok DMX för stötdämpande skor

Reebok DMX-skor har en teknologi som förflyttar luft mellan häl och tå när du rör dig. Detta dämpar stötar och gör dina steg mer bekväma samtidigt som du får ökad energi. Reebok har en mängd olika skomodeller med denna teknologi så du kan enkelt hitta en sko oavsett vilken sport eller användningsområde du söker. DMX-teknologin finns både i skor för löpning, vandring och vardagsanvändning. Samtliga Reebok DMX-skor har en tjock sula för stötdämpning vilket även ger skorna en uppseendeväckande stil. Välj mellan färgstarka modeller eller stilrena färgskalor. De olika modellerna kommer både i ventilerande textiler samt i läder och syntetmaterial.

Reebok Walk Ultra 6 DMX Max och andra klassiska modeller

Med sin stötdämpande funktion är Reebok DMX-skor både bekväma för vardagsanvändning och till sport. Med Reebok Walk Ultra 7 DMX Max får du en sko perfekt för vardag eller längre vandringar och promenader. Med en ovandel i skinn och textil är skorna både slitstarka och omslutande i sin passform. Fotbädden har även Memory Tech-material som anpassar sig efter foten för ytterligare följsamhet, och den greppande gummisulan passar för både platta och ojämna underlag. För en så lätt sko som möjligt är modellen Evazure DMX lite att rekommendera. Med syntet och textilmaterial är skon lätt och sval samtidigt som DMX-teknologin i sulan ger dig den sköna stötdämpningen. För terränglöpning är DMX Trail Shadow perfekt med sin ventilerande mesh-ovandel.

DMX skor med allt från djärva kontraster till monokroma färgskalor

Matcha dina Reebok träningskläder med bekväma DMX-skor för stötdämpande skydd. De olika modellerna kommer i en mängd olika färger. För en färgsprakande look är de djärva kontrasterna mellan vitt, blått och lila ett uppseendeväckande val. Du hittar även futuristiska ombréfärger, olika toner av starka färger och kontrasterande kombinationer av gult och grönt. För en mer diskret färgskala finns helvita eller helsvarta skor där även sulans färg smälter samman med skons ovandel för en minimalistisk look.