alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Fitness & träning

 
[1839]
Training Tech T-Shirt
Lux High-Waisted Tights
Workout Ready Shorts
Reebok Nano X2
Reebok Nano X2
Legacy Lifter II
Reebok Nano X2
Workout Ready Tech T-Shirt
Training Tech T-Shirt
Lux Perform High-Rise Leggings
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Reebok Nano X2
Nano 6000
Nanoflex TR
Nanoflex TR
United By Fitness Perforated Tank Top
Training Tech T-Shirt
Workout Ready Shorts
Workout Ready Shorts
Active Core Low-Cut Socks – 6-pack
Active Core Crew Socks – 3-pack
Active Core Low-Cut Socks – 6-pack
Active Core Crew Socks – 3-pack
Flexagon Energy 4
Reebok Nano X2
Legacy Lifter II
Nano 6000
Nano X1 Adventure
Reebok HIIT TR 3
Legacy Lifter II
Legacy Lifter II
Nanoflex TR
Reebok Nano X2
Reebok XT Sprinter 2
Nanoflex TR
Workout Ready Mesh Tank Top
Lifter PR II
NFX Trainers
Workout Ready Shorts
Nanoflex TR
Les Mills® Vector Leggings
Speed 22 TR
Reebok XT Sprinter 2

Rätt kläder och skor för träning

Din kropp rör sig på en mängd olika sätt baserat på din aktivitet. För optimal prestation behöver du kläder och skor som följer med i dina rörelser och har en stödjande funktion. Både plagg och skor behöver klara snabba ändringar i riktning och fart samt hålla dig bekväm under hela passet. Bland Reeboks fitness-kollektion hittar du bland annat plagg med Speedwick-teknologi som leder bort fukt från kroppen så att du håller dig torr under passet. Ventilerande skor med stötdämpande sula och stretchiga material passar perfekt för ett träningspass. Missa inte heller att välja rätt accessoarer för att underlätta din prestationsförmåga, som exempelvis vadderade och stödjande strumpor, ryggsäckar och väskor till gymmet samt träningstillbehör.

Crosstraining kräver skor och plagg som klarar förändring

Då Crosstraining växlar mellan olika aktiviteter är det viktigt att dina skor och plagg klarar av en bred variation av rörelser. Reeboks fitness-skor passar bra för denna typ av träning då de är anpassade för växlande aktiviteter. Reeboks gymskor är både stabila, luftiga och bekväma. Skon Reebok Nano 9 är gjord i det stretchiga Flexweave-materialet som ger en åtsmitande passform så att skorna smidigt följer med fotens rörelser. Skon Reebok HIIT har specifikt tagits fram för högintensiv intervallträning och har en både flexibel och greppande sula. Gå till gymmet i Reeboks sköna överdragskläder för att hålla dig varm före och efter passet. För själva träningen hittar du allt från tights och shorts till t-shirts, sport-behåar och linnen som alla har ventilerande och fuktavledande Speedwick-teknologi.

Fitness med Reebok ger dig en fräsch stil

Matcha dina fitnessplagg med Reeboks sköna hoodies och trackbyxor för att ta dig till och från träningen. Dessa överdragsplagg är även perfekta för att hålla dig varm under uppvärmningen samt mellan passets intervaller. Packa med allt du behöver till gymmet i den rymliga Tech Style Grip Bag som du kan bära på en mängd olika sätt för att bekvämt få med dig din utrustning.