alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Fitness & träning

 
[1472]
Workout Ready Graphic T-Shirt
Training Essentials Woven Unlined Pants
Lux High-Waisted Tights
Nanoflex TR 2.0 V2
Lifter PR II
Nanoflex TR 2.0
Reebok Nano X2
Studio Recycled Oversize Hoodie
Studio Recycled Oversize Hoodie
Workout Ready Shorts
Workout Ready Strength Shorts
Lifter PR II
Legacy Lifter II
Legacy Lifter II
Reebok Nano X2
Reebok Identity Classics T-Shirt
Workout Ready Baseball T-Shirt
Strength Graphic 2.0 Shorts
Workout Ready Ribbed High-Rise Leggings
Active Core Crew Socks – 3-pack
Training Essentials Gym Sack
Active Core Ankle Socks 3 Pairs
Active Foundation Low-Cut Socks – 3-pack
Reebok Nano X2
Reebok HIIT TR 3
Legacy Lifter II
Lux Leggings
Reebok Nano X2
Legacy Lifter II
Lux Vector Leggings
Nanoflex TR 2.0
Flexagon Energy 4
Workout Ready Shorts
Nano X2 TR Adventure Winter
Reebok HIIT TR 3
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Compression Briefs
Reebok Identity Open Hem Pants
Flexagon Energy 4
Training Essentials Woven Unlined Pants
Nanoflex TR 2.0 V2
Reebok Lux Skinny Strap Medium-Support Sports Bra
Nanoflex TR 2.0 V2

Rätt kläder och skor för träning

Din kropp rör sig på en mängd olika sätt baserat på din aktivitet. För optimal prestation behöver du kläder och skor som följer med i dina rörelser och har en stödjande funktion. Både plagg och skor behöver klara snabba ändringar i riktning och fart samt hålla dig bekväm under hela passet. Bland Reeboks fitness-kollektion hittar du bland annat plagg med Speedwick-teknologi som leder bort fukt från kroppen så att du håller dig torr under passet. Ventilerande skor med stötdämpande sula och stretchiga material passar perfekt för ett träningspass. Missa inte heller att välja rätt accessoarer för att underlätta din prestationsförmåga, som exempelvis vadderade och stödjande strumpor, ryggsäckar och väskor till gymmet samt träningstillbehör.

Crosstraining kräver skor och plagg som klarar förändring

Då Crosstraining växlar mellan olika aktiviteter är det viktigt att dina skor och plagg klarar av en bred variation av rörelser. Reeboks fitness-skor passar bra för denna typ av träning då de är anpassade för växlande aktiviteter. Reeboks gymskor är både stabila, luftiga och bekväma. Skon Reebok Nano 9 är gjord i det stretchiga Flexweave-materialet som ger en åtsmitande passform så att skorna smidigt följer med fotens rörelser. Skon Reebok HIIT har specifikt tagits fram för högintensiv intervallträning och har en både flexibel och greppande sula. Gå till gymmet i Reeboks sköna överdragskläder för att hålla dig varm före och efter passet. För själva träningen hittar du allt från tights och shorts till t-shirts, sport-behåar och linnen som alla har ventilerande och fuktavledande Speedwick-teknologi.

Fitness med Reebok ger dig en fräsch stil

Matcha dina fitnessplagg med Reeboks sköna hoodies och trackbyxor för att ta dig till och från träningen. Dessa överdragsplagg är även perfekta för att hålla dig varm under uppvärmningen samt mellan passets intervaller. Packa med allt du behöver till gymmet i den rymliga Tech Style Grip Bag som du kan bära på en mängd olika sätt för att bekvämt få med dig din utrustning.