alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Fitness & träning · Accessoarer

 
[112]
1 / 3
Sida:av 3

Nå dina mål lättare med Reeboks gymtillbehör

Det kan vara lätt att glömma bort hur viktigt det är med detaljerna, men med Reebok gymtillbehör kan du både underlätta och förbättra din träning. Här hittar du allt från gymväskor och ryggsäckar till strumpor och kepsar. Reeboks högteknologiska design och material går även igen i träningsaccessoarerna. Bland annat hittar du ventilerande material på strumpor och kepsar samt fuktavledande eller stödjande funktioner. Välj mellan lättburna väskor i olika storlekar som underlättar bärandet av tillbehör till och från träningen. Du hittar även bland annat yogamattor, greppande träningshandskar för tunga lyft och justerbara hopprep. Med Reeboks spillsäkra vattenflaska kan du med säkerhet ta med dig vätska i gymväskan utan att oroa dig för läckage.

Accessoarer och utrustning som låter dig prestera på topp

Halksäkra stepbrädor med justerbar höjd och tåliga hopprep med jämn och enkel rotation gör det smidigt att träna upp konditionen. För styrketräning hittar du hantlar i greppvänlig design i olika viktklasser. Matcha styrketräningen med ett par dragremmar med justerbar kardborreknäppning eller träningshandskar med greppande design för att få säkert grepp på skivstången. Du hittar även tränings- och yogamattor för skönt underlag under passen. En detalj som många glömmer bort att tänka på under träningspassen är vilka strumpor som är bäst att använda. Rätt strumpor kan göra stor skillnad i dina Reebok träningsskor. Funktionsstickning i fotvalvet ger extra stöd till foten medan vadderade strumpor skyddar fötterna från obekväm friktion.

En fulländad träningsupplevelse från Reebok

Matcha din träningsutrustning från Reebok med praktiska gymväskor som dessutom ger dig en fräsch och sportig stil. Reeboks träningsväskor rymmer all utrustning du behöver till passet och är designade med smarta fack och vattentäta material. Håll koll på småsaker med Reeboks necessärer som passar perfekt i träningsväskan. Du hittar även midjeväskor för att enkelt kunna ta med dig värdesaker som telefon och plånbok samtidigt som du håller händerna fria.