alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Fitness & träning · Handskar

 
[4]

Reebok träningshandskar för optimal prestation

Oavsett vad du ska träna är det viktigt att ha rätt utrustning för ditt pass. Både prestation och säkerhet behöver stå i fokus för ditt val av accessoarer. När du shoppar efter träningshandskar är detta minst lika viktigt som vid valet av någon annan utrustning. Reeboks handskar för gymmet ger dig stöd till träningen och låter dig prestera på topp. Med ventilerande material, vadderade delar, greppande ytor och funktionell design kan du vara säker på att hitta rätt tillbehör till din träning. Reebok har handskar för styrketräning, combat-träning, boxning och utomhusträning.

Gymhandskar för rätt sport

Välj rätt handskar för din aktivitet för att få ut så mycket som möjligt av din träning. Reebok har handskar för träning i boxning som fungerar både vid sparring och träning med sandsäck. Med mjuk vaddering får du skydd för händerna och samtidigt ett par handskar som anpassar sig efter din hand. Du får även stötdämpning i form av fast skum och handskarna har en snygg design i läder. För fitnesshandskar som passar till styrketräning vill du ha ett greppande material som hjälper dig vid tunga lyft samt en justerbar passform och ventilerande material. För crossträning vill du ha ett par mångsidiga handskar för att kunna växla mellan olika träningsformer. Ett par handskar med vaddering ger extra stöd och skydd för handflatan.

Handskar och träningskläder från Reebok

Hos Reebok hittar du även utrustning till din träning, som vikter att lyfta under styrke- eller crossträningen då handskar kan vara sköna att använda. Du hittar även träningskläder för ditt pass, vare sig du tränar utomhus eller inne på gymmet. Matcha dina Reebokplagg med träningsskor som ger dig stöd och rörelsefrihet under dina pass. Reeboks plagg och skor passar precis lika bra till och från gymmet som under träningen. Med en fräsch och sportig design kan du alltid känna dig stilsäker både under passet och på väg till träningen.