alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fitness & träning · Jackor

 
[40]

Träningsjacka för både stil och prestation

Vad du har på dig när du tränar gör all skillnad för din prestation under passet. Med design som ger dig ventilation och komfort kan du säkerställa att ditt fokus ligger på dina mål och inte på dina plagg! Här finns jackor för både utomhusträning, uppvärmning samt kalla och varma dagar. Testa högteknologiska material som leder bort fukt från kroppen samtidigt som de håller dina muskler varma. Med Reeboks jackor känner du dig inte bara bekväm men även snygg i den sportiga designen. Oavsett vilken typ av träning du utövar kan du hitta passande träningsjackor i Reeboks kollektion.

Gymjacka för varierade pass

Jackor för träning finns i alla möjliga olika färger och design för att du ska kunna hitta något som passar just din stil. Välj mellan retrodesign, färgstarka val och minimalistisk utformning. Även när det kommer till funktion har du mycket att välja mellan. Du hittar bland annat jackor med eller utan huva, med blixtlåsknäppning eller pullovermodell samt jackor med långa eller korta skärningar. Reeboks jackor passar lika bra som snyggt streetmode som för träningspasset. Välj den överdimensionerade VB Oversized Bomber Jacket för en trendig sportstil eller lediga Meet You There-jackorna som passar för svettig utomhusträning. För blåsiga dagar är någon av Reeboks vindjackor att rekommendera för att skydda dig mot kyliga vindar.

Matcha jackor för träning med snygga sneakers

För en fulländad sportlook från topp till tå behöver du ett par fräscha sneakers som pricken över i:et. Matcha dina träningskläder med ett par minimalistiska gympaskor eller skaffa en kaxig look med starka färgkombinationer. Din träningsjacka passar dessutom perfekt med tillhörande träningsbyxor om du vill gå fullt ut med din sportiga look. Att ha rätt plagg och skor för träningen är A och O för att kunna prestera på topp. Med Reeboks utrustning kan du vara säker på att få ut så mycket som möjligt av din träning!