alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Fitness & träning · Jumpsuits och bodysuits

 
[5]

Reeboks fitness jumpsuit för smidiga rörelser

Ta dig an träningen i en bekväm och snygg fitness jumpsuit för ett nytt sätt att förhålla dig till träningskläder. Under fitnessträningen vill du kunna fokusera på dina rörelser och kontroll över dina muskler. När du väljer träningskläder är det viktigt att du hittar plagg som hjälper dig nå dina mål. En jumpsuit ger dig ett figurnära plagg med så lite friktion som möjligt. Med fogade sömmar slipper du ojämnheter i plagget som kan leda till distraktion under träningspasset, och istället kan du helt fokusera på träningen och öka din prestation. En jumpsuit ger dig ett smidigt plagg som följer med i kroppens rörelser. Du kan även använda den under ett par träningsbyxor eller som överdel till sportiga vardagslooks.

Jumpsuit för fitnessframgång

För att få så smidig passform som möjligt är jumpsuits och unitards i polyester och spandexblandningar att föredra. Med figursydd passform möjliggör det kroppsnära plagget rörelsefrihet. Välj mellan modeller som har korta ben eller högre skärning. En högre skärning passar bra om du vill bära plagget under ett par träningsbyxor då denna modell minskar friktion vid lager-på-lager looks. För bekväm känsla mot huden finns bodysuits i mjuk bomull. Reebok samarbetar med Better Cotton Initiative så du kan vara säker på att ditt bomullsplagg är tillverkat under rättvisa arbetsförhållanden.

Matcha din fitness jumpsuit med Reeboks träningsplagg

Din jumpsuit fungerar lika bra till träningspasset som till vardagsanvändning. Matcha med ett par lediga byxor för en sportig look som balanseras av det figurnära plagget. Även till träning kan du bära din bodysuit eller jumpsuit under short eller tights, alternativt som extra värme under träningsbyxor om du ska ge dig ut i spåret under kyligare dagar. Reeboks träningsplagg ger dig inte bara funktionella och praktiska kläder med fokus på prestation, men även snygg och trendig design. Använd till gymmet såväl som till vardags!