alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Fitness & träning · Kläder

 
[1520]
United By Fitness Perforated Tank Top
Workout Ready Program Bootcut Pants
Training Essentials Woven Unlined Pants
Workout Ready Supremium Tee
Quirky T-Shirt
Les Mills® Vector Leggings
Lux Perform Leggings
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Reebok Identity Open Hem Pants
Training Essentials Woven Unlined Pants
Workout Ready Tech T-Shirt
Workout Ready Pant Program Leggings
Reebok Performance Certified Graphic T-Shirt
Reebok Identity Open Hem Pants
Studio Recycled Oversize Hoodie
Lux Vector Leggings
Reebok Identity Joggers
Burnout Tank Top
Activchill Athlete T-Shirt
Thermowarm+ Graphene Leggings
Workout Ready Mesh Leggings
Shiny Yoga Pose Scribble High-Rise Leggings
Graphic Series Linear Logo Tee
Lux Perform High-Rise Leggings
Les Mills® Graphic Tank Top
ACTIVCHILL+DREAMBLEND Tank Top
Strength Shorts 2.0
Reebok Austin Shorts
Reebok Identity Fleece Crew Sweatshirt
Les Mills® ACTIVCHILL+DREAMBLEND Tank Top
Performance Pants
Studio Vector Knit Crew Sweatshirt
THERMOWARM+GRAPHENE Hooded Half-Zip Jacket
Workout Ready Shorts
DreamBlend Cotton Knit Pants
Lux 3/4 Leggings
Training Tech T-Shirt
Workout Ready Short Sleeve Hoodie
Two-in-One Strength Shorts
Reebok Lux Strappy Sports Bra
Workout Ready Thermowarm Zip-Up Sweatshirt
Reebok Identity Tape Crew Sweatshirt
Reebok Identity Fleece Crew Sweatshirt

Träningskläder rför fullt fokus

Öka din prestationsförmåga med högpresterande träningskläder. Vare sig du ska träna kondition, styrka eller gå på ett pass kan ditt val av fitnesskläder avgöra hur din träning går. Reeboks plagg är framtagna för att förbättra dina resultat. Med nya teknologier kan materialen bland annat ge stöd till dina muskler, leda bort svett och värme från kroppen samt ventilera under träningspasset. Du hittar allt från shorts och linnen till värmande kläder för kyliga utomhuspass. Reeboks träningskläder ger dig både komfort och rörelsefrihet så att du kan fokusera på dina mål.

Gymkläder för varierad träning

Valet av plagg beror helt på din typ av träning. Om du söker kläder till gympass är ett fuktavledande material något som hjälper att hålla dig torr under träningen. Testa till exempel en t-shirt eller ett par tights i det fuktavledande Speedwick-materialet. För att minska friktion finns även figursydda plagg med skavfria sömmar för att du ska slippa distraheras av plaggens passform. Om du föredrar ledigare snitt på dina gymkläder hittar du en stor variation av luftiga shorts och t-shirts. Se till att dra på en track jacket eller hoodie mellan dina träningspass för att hålla musklerna varma. Till och från träningen finns även träningsbyxor med blixtlås vid benslutet för att de ska kunna dras på och av över dina sneakers.

Matcha kläder för träning med rätt tillbehör

Oavsett vilken typ av träning du ägnar dig åt hittar du lämpliga plagg för träning och fitness. Glöm inte heller att rätt typ av skor gör stor skillnad för ditt pass. Reebok har träningsskor för både inomhus- och utomhusträning samt för olika typer av träningsformer. Matcha med stödjande strumpor som ger dig bättre grepp i skorna och ökat stöd för dina steg. Packa både träningskläder, utrustning och skor i praktiska duffelväskor som går att bära både i handen och på axeln.