alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Fitness & träning · Kläder

 
[1766]
Les Mills® Graphic Tank Top
Training Essentials Woven Unlined Pants
Workout Ready Poly Shorts
Burnout Tank Top
Les Mills® Oversized Graphic T-Shirt
Lux High-Waisted Tights
Workout Ready Strength Shorts
Lux High-Waisted Tights
Reebok Identity Fitted Logo Shorts
Compression Briefs
Lux Perform Leggings
Shiny Yoga Pose Scribble High-Rise Leggings
Strength Graphic 2.0 Shorts
Workout Ready Pant Program High Rise Leggings
Graphic Series Linear Logo Tee
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Burnout Tank Top
Lux Leggings
Les Mills® Natural Dye Rib Shorts
Lux Leggings
Training Essentials Graphic Tank Top
Studio Recycled Oversize Hoodie
United By Fitness Perforated Tank Top
Reebok Lux Strappy Sports Bra
Training Tech T-Shirt
ACTIVCHILL+DREAMBLEND T-Shirt
Reebok Maternity Tank Top
Workout Ready Graphic Shorts
Reebok Identity Tape Sweatshirt
Training Essentials Woven Unlined Pants
Training Essentials Tape Joggers
Les Mills® Crop T-Shirt
Lux High-Waisted Colorblock Tights
ACTIVCHILL+DREAMBLEND Tank Top
Reebok Identity Zip-Up Hoodie
Workout Ready Mesh Back Tank Top
Reebok Identity Fleece Shorts
Workout Ready Polyester Tech Tee
Reebok Identity French Terry Shorts
Reebok Graphic Series United by Fitness T-Shirt
Les Mills® Graphic T-Shirt
Workout Ready Polyester Tech Tee
Reebok Identity Big Logo T-Shirt

Träningskläder rför fullt fokus

Öka din prestationsförmåga med högpresterande träningskläder. Vare sig du ska träna kondition, styrka eller gå på ett pass kan ditt val av fitnesskläder avgöra hur din träning går. Reeboks plagg är framtagna för att förbättra dina resultat. Med nya teknologier kan materialen bland annat ge stöd till dina muskler, leda bort svett och värme från kroppen samt ventilera under träningspasset. Du hittar allt från shorts och linnen till värmande kläder för kyliga utomhuspass. Reeboks träningskläder ger dig både komfort och rörelsefrihet så att du kan fokusera på dina mål.

Gymkläder för varierad träning

Valet av plagg beror helt på din typ av träning. Om du söker kläder till gympass är ett fuktavledande material något som hjälper att hålla dig torr under träningen. Testa till exempel en t-shirt eller ett par tights i det fuktavledande Speedwick-materialet. För att minska friktion finns även figursydda plagg med skavfria sömmar för att du ska slippa distraheras av plaggens passform. Om du föredrar ledigare snitt på dina gymkläder hittar du en stor variation av luftiga shorts och t-shirts. Se till att dra på en track jacket eller hoodie mellan dina träningspass för att hålla musklerna varma. Till och från träningen finns även träningsbyxor med blixtlås vid benslutet för att de ska kunna dras på och av över dina sneakers.

Matcha kläder för träning med rätt tillbehör

Oavsett vilken typ av träning du ägnar dig åt hittar du lämpliga plagg för träning och fitness. Glöm inte heller att rätt typ av skor gör stor skillnad för ditt pass. Reebok har träningsskor för både inomhus- och utomhusträning samt för olika typer av träningsformer. Matcha med stödjande strumpor som ger dig bättre grepp i skorna och ökat stöd för dina steg. Packa både träningskläder, utrustning och skor i praktiska duffelväskor som går att bära både i handen och på axeln.