alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Fitness & träning · Kläder

 
[1819]

Träningskläder rför fullt fokus

Öka din prestationsförmåga med högpresterande träningskläder. Vare sig du ska träna kondition, styrka eller gå på ett pass kan ditt val av fitnesskläder avgöra hur din träning går. Reeboks plagg är framtagna för att förbättra dina resultat. Med nya teknologier kan materialen bland annat ge stöd till dina muskler, leda bort svett och värme från kroppen samt ventilera under träningspasset. Du hittar allt från shorts och linnen till värmande kläder för kyliga utomhuspass. Reeboks träningskläder ger dig både komfort och rörelsefrihet så att du kan fokusera på dina mål.

Gymkläder för varierad träning

Valet av plagg beror helt på din typ av träning. Om du söker kläder till gympass är ett fuktavledande material något som hjälper att hålla dig torr under träningen. Testa till exempel en t-shirt eller ett par tights i det fuktavledande Speedwick-materialet. För att minska friktion finns även figursydda plagg med skavfria sömmar för att du ska slippa distraheras av plaggens passform. Om du föredrar ledigare snitt på dina gymkläder hittar du en stor variation av luftiga shorts och t-shirts. Se till att dra på en track jacket eller hoodie mellan dina träningspass för att hålla musklerna varma. Till och från träningen finns även träningsbyxor med blixtlås vid benslutet för att de ska kunna dras på och av över dina sneakers.

Matcha kläder för träning med rätt tillbehör

Oavsett vilken typ av träning du ägnar dig åt hittar du lämpliga plagg för träning och fitness. Glöm inte heller att rätt typ av skor gör stor skillnad för ditt pass. Reebok har träningsskor för både inomhus- och utomhusträning samt för olika typer av träningsformer. Matcha med stödjande strumpor som ger dig bättre grepp i skorna och ökat stöd för dina steg. Packa både träningskläder, utrustning och skor i praktiska duffelväskor som går att bära både i handen och på axeln.