alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Fitness & träning · Skor

 
[182]
1 / 4
Sida:av 4

Träningsskor för stöd och rörelse

Hos Reebok hittar du bland annat träningsskor för gym, löpning och fitnesspass. Med rätt skor kan du få extra energi i dina steg och stöd för kroppens rörelser. Reeboks fitnesskor är framtagna med teknologier som hjälper dig i din träning. För energiska steg finns skor med sulor i foam-material som fungerar både stötdämpande och fjädrande, och för högintensiva och svettiga pass finns ovandelar i mesh som fungerar ventilerande för att hålla fötterna svala. Om du tränar utomhus på ojämnt underlag kommer din träning underlättas av greppande gummisulor som ger dig säkra steg. Det åtsmitande materialet Flexweave ger flexibel och stödjande hjälp till fötterna för ökad stabilitet under träningen.

Gymskor som optimerar din träning

Välj mellan en stor kollektion av skor för träning. För intervallträning är skor med ventilation och flexibilitet bäst för att klara av mångsidiga träningsformer. För denna typ av träning rekommenderas en ovandel i ventilerande mesh och en sula som är både flexibel och har en greppande funktion på underlaget. Hos Reebok hittar du modeller med en kudde runt skaftet som ger stabilitet till ankeln och säkerställer att skon håller foten i ett säkert grepp. En sko med stabilitet och dämpning är perfekt för gymmet om du håller på med tyngdlyftning. Dessa modeller har en hög stabiliserande häl som tillsammans med en greppande sula gör det möjligt för dig att slå dina personliga rekord. Den lätta men slitstarka modellen med en ovandel i Flexweave formar sig efter foten och ger dig skönt stöd. Med snygga och kontrasterande gummisulor fungerar skorna lika bra på gymmet som till vardagen.

Reebok träningsskor för fulländad look

Matcha dina träningskläder med Reeboks skor för en fulländad sportstil. Reeboks skor är lika funktionella som de är snygga! Dessa skor hjälper dig att slå nya personbästa och bekvämt ta dig igenom träningspassen med fullt fokus framåt. Välj mellan en stor kollektion av skomodeller och design i olika färgkombinationer och mönster.