alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Fitness & träning · Skor · Outlet

 
[20]

Träningsskor på rea för prestation på topp

Hitta träningsskor på rea som låter dig öka din prestationsförmåga. Reebok har skor för alla olika träningsformer och underlag för att du ska kunna hitta en passande sko till ditt pass. Att använda rätt skor för träningen är viktigt för att du ska få rätt stöd för foten beroende på vilka rörelser du gör. Reeboks träningsskor har olika teknologier som ger dig rätt hjälp för din träning. Bland annat hittar du träningsskor med greppande och flexibla sulor, ventilerande mesh och stabiliserande design. Ge dig själv extra energi under ditt träningspass med skor vars sula är fjädrande och stabiliserande.

Rea på träningsskor som låter dig nå dina mål

Reeboks träningsskor överträffar dina förväntningar på vad ett par skor kan göra för din träning. Med rätt skor kan du öka din prestation och nå dina mål! Den legendariska 80-talsskon Reebok Freestyle Motion är speciellt framtagen för danssalen, och med sin greppande men flexibla gummisula kan du kontrollera dina rörelser och lita på att skon hänger med i snurrar och vridningar. För fartfyllda pass med hög puls är ett par lätta skor att fördra. Testa exempelvis Reebok Sprint TR eller Reebok Flexagon Energy för extra energi i stegen. Om du ägnar dig åt tyngdlyftning är Reebok Legacy Lifter att rekommendera för greppande sula och en hög, stabiliserande häl.

Träningsskor och träningskläder för sportig stil

Reebok har både träningsskor och träningskläder som bekvämt tar dig igenom svettiga pass. Med fuktavledande teknologi håller träningskläderna dig torr och sval under passet medan dina träningsskor ger dig energi och stöd under passen. Reeboks träningsskor är även perfekta att använda till vardags för att få stöd för foten under långa dagar då du är på fötterna under längre perioder. Med sin fräscha design är skorna utmärkta för att lägga till en sportig stil till din vardagsoutfit. Hitta träningsskor på rea som passar både för träning och vardagsanvänding.