alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Fitness & träning · Strumpor

 
[53]
1 / 2
Sida:av 2

Träningsstrumpor för bekvämlighet och ventilation

Underskatta inte vikten av ett bra par träningsstumpor. Rätt strumpor håller dig bekväm under hela passet och ser till att dina träningsskor inte skaver och orsakar obekväma skavsår eller blåsor. Välsittande passform är också viktigt så att strumporna sitter på plats och inte distraherar genom att glida ner när du rör på dig. Rätt typ av strumpor håller även fötterna torra även under svettiga och varma träningspass. Reebok har designat en kollektion av träningsstrumpor som underlättar din träning, bland annat hittar du träningsstrumpor med stödjande stickning i fotvalvet och över ankeln för att skapa ökat stöd för foten under träningen. Det finns även strumpor med ventilerande meshinfällningar, vadderade partier och mjuka material.

Strumpor för träning av alla slag

Reeboks kollektion av strumpor ger dig mycket att välja mellan både när det kommer till design, funktion och modell. Du hittar både korta ankelsockor, medellånga strumpor samt höga träningsstrumpor. Om du inte vill att dina strumpor ska synas alls i skorna, men vill se till att minska friktion, svett och skavsår som sker om du är barfota i skorna, kan du välja ett par invisible socks som har låg skärning och som sitter på plats tack vare en ribbad mudd. Välj mellan enkel design i svart eller vitt för diskreta strumpor eller lägg till lite färg till din outfit med starka färger och mönster.

Gymstrumpor eller trenddetalj

Genom att bära rätt sportstrumpor ger du dina fötter rätt stöd i skorna för att få ut så mycket som möjligt av träningspass. Dina sportstrumpor kan även fungera som en snygg modedetalj till din träningslook. Reeboks One Series Training Crew Socks kommer i flera olika färgkombinationer och grafiska mönster. Välj mellan färggranna tryck i rött och gult eller blockfärgad design i djärva kombinationer. Matcha med Reeboks träningsskor och sneakers i minimalistiskt svart eller vitt för häftig kontrast med de färgglada strumporna.