alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Fitness & träning · Tights

 
[322]
Lux High-Waisted Tights
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Shiny Yoga Pose Scribble High-Rise Leggings
Lux Leggings
Workout Ready Pant Program Leggings
Lux High-Waisted Tights
Les Mills® Ribbed Short Leggings
Lux Vector Leggings
Lux High-Waisted Tights
Workout Ready Pant Program Capri Tights
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Workout Ready Mesh Capri Tights
Workout Ready Mesh Leggings
Lux Leggings
Workout Ready Pant Program High Rise Leggings
Lux High-Waisted Colorblock Tights (plusstorlek)
Tape Leggings
Lux Bold Camo Print Tights
Reebok Identity Logo Leggings
Reebok Identity Leggings
S Rib HR Tight
United By Fitness Myoknit Seamless Leggings
Lux Bold Camo Print Tights
Lux Leggings
S Rib HR Tight
S Rib HR Tight
THE FLINTSTONES TechStyle Lux Bold Tights
S Rib HR Tight
MYT Short Tights
Mod Safari Cotton Tight
Tape Leggings
MYT Short Tights
Speckle Modern Safari Legging Shorts
Lux Vector Leggings
Piping Cotton High-Rise Leggings
Reebok Identity Logo Leggings
Rib High-Rise Leggings
Rib High-Rise Leggings
Piping Cotton High-Rise Leggings
Lux 3/4 Leggings (plusstorlek)
Lux Leggings (plusstorlek)
Workout Ready Compression Tights
1 / 7
Sida:av 7

Träningstights som förändrar dina möjligheter

Rätt par träningstights kan göra enorm skillnad för ditt träningspass. Med Reeboks Speedwick-teknologi får du tights som stöter bort både värme och fukt från kroppen för att du ska kunna hålla dig så torr och sval som möjligt under svettiga pass. När du tränar vill du kunna lägga allt fokus på dina mål och hitta ett flow där dina rörelser blir helt naturliga och du kan prestera utan distraktion. Dessa workoutleggings har säker och bekväm passform så att du inte behöver distraheras av hur de sitter på plats under dina rörelser. Tights till träningen ger dig full rörelsefrihet och med tåliga stretchiga material kan du nå nya höjder.

Gymtights för alla smaker

Hos Reebok hittar du mängder av olika leggings för gymmet. Ett par tights med hög midja och platta sömmar ger dig den perfekta passformen som är både säker och bekväm även under den allra tuffaste träningen. Välj mellan minimalistiska svarta tights, trendiga modeller med meshinfällningar och djärvt mönstrade modeller. Om du spenderar mycket av din träning på yoga- eller träningsmatta är ett par tights med hög midja, som Reebok Lux High-Rise tights, att rekommendera. Med en högmidja får du skydd för svanken vilket motverkar skav. För varma dagar med intervallträning passar korta tights som Reeboks Workout Ready Hot shorts bra.

Få ut det mesta av dina träningsleggings

Välj mellan smala tights och bootcut-skärning samt långa leggings och capri-snitt. För att få ut så mycket som möjligt av dina gymleggings behöver du matcha dem med rätt överdel. En topp med fuktavstötande material är lika viktigt som att ha rätt tights till passet. Med fuktavstötande material på både topp och tights säkerställer du att du håller dig bekväm under träningen. Med Reeboks träningskläder kan du vara säker på att hitta rätt balans mellan funktion och form genom att välja mellan mängder av väldesignade och trendiga plagg.