alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Fitness & träning · Utrustning

 
[8]
Träningsform Svart United By Fitness Training Hand GripsTräningsform Svart United By Fitness Training Hand Grips

United By Fitness Training Hand Grips

Träningsform

Träningsform Svart One Series Wrist GlovesTräningsform Svart One Series Wrist Gloves

One Series Wrist Gloves

Träningsform

Träningsform Grön Yoga Mat – 4 mmTräningsform Grön Yoga Mat – 4 mm

Yoga Mat – 4 mm

Träningsform

Gymutrustning för att maximera din träning

Vad är träningen utan rätt gymutrustning? Hos Reebok hittar du utrustning för gymmet som är särskilt framtagen för att du ska kunna maximera din träning. Här hittar du allt från hantlar och hopprep till yogamattor och handskar för tyngdlyftning. Rätt utrustning ger dig bättre förutsättningar för att träna rätt muskelgrupper och för att få ut så mycket som möjligt av ditt pass. Med rätt yogamatta får du extra stöd under rörelser för att minska skav eller obekväma rörelser på golvet. Med justerbara hopprep kan du maximera konditionsträningen och med greppande handtag slipper du distraheras av hur du håller i utrustningen.

Rätt träningsutrustning gör all skillnad

Rätt utrustning gör stor skillnad för din träning. För tyngdlyftning kan du helt förändra din träning genom att ha rätt handskar. Ett bra par handskar för tyngdlyftning ger händerna bra grepp på skivstången och minskar friktion och tryck direkt på händerna. Du hittar även handskar för sparringträning som ger dig en stödjande funktion och bra passform. Du hittar ett flertal olika greppvänliga hantlar i olika viktklasser. Reebok har både träningsmattor och yogamattor som gör golvbaserade övningar mer skonsamma för kroppen. Med halkfritt material ligger mattan still på golvet under träningen och behöver inte justeras under passet. Reebok har utformat sin fitnessutrustning för att kunna justeras efter dina behov. Bland annat hittar du halksäkra stepbrädor som har justerbar höjd för att du ska kunna ställa in den på en nivå som passar dig.

Fitnessutrustning och träningsaccessoarer

Hos Reebok hittar du inte bara utrustning som passar för din träningsform men även andra accessoarer som låter dig maximera dina pass. Bland annat hittar du praktiska duffelväskor och gymväskor som rymmer din utrustning och som även tål tung packning. Med praktiska fack kan du organisera din packning och se till att få med dig allt du behöver till gymmet.