alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Fitness & träning · Väskor

 
[145]
1 / 4
Sida:av 4

Träningsväska för alla användningsområden

Få med dig allt du behöver till gymmet med en praktisk träningsväska. En bra träningsväska låter dig enkelt organisera din packning och låter dig bekvämt bära med dig tung utrustning samt skor och träningsplagg utan att skava i bärremmar och handtag. Reebok har en mängd olika väskor i olika storlekar och former. För att ge dig ut på en löprunda kan du exempelvis använda en mindre magväska som låter dig hålla koll på värdesaker medan en runda till gymmet kräver större utrymme för packning. Du hittar även klassiska gympåsar som är perfekta om du endast behöver bära med dig träningskläder, exempelvis till yogapasset.

Träningsväskor i olika storlekar

Den klassiska Reebok Grip Bag är en duffelväska med ventilation som är perfekt för att bära med dig en större mängd packning. Väskan är genomtänkt och rymlig och har flera fack för att organisera din packning. Du hittar även meshinfällningar för ventilation för svettiga kläder och vadderad axelrem för att bekvämt bära tyngre utrustning. För en rymlig men liten gymväska hittar du Enhanced Active Imagiro Bag. Den snygga och minimalistiska väskan har ett stort huvudfack som är rymligt och väskan har även reglerbara remmar som gör att den kan bäras på olika sätt. Om du endast behöver ha med dig småsaker eller värdesaker när du tränar och behöver hålla händerna fria kan du välja en midjeväska. Training Essentials Waist Bag har en ventilerande panel mot kroppen för att bekvämt bäras under träningsrundan.

Gymväska till sport och vardag

Reeboks väskor till gymmet fungerar lika bra för vardagsanvändning. Med sin snygga design passar Enhanced Active Imagiro bag lika bra till brunchen som till gymmet. Reeboks duffelväskor är perfekta för att hålla packningen till en weekendtrip såväl som för ett hårt träningspass. Matcha med snygga tracksuits och träningskläder för en sportig look när du är på språng från morgon till kväll.