alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Fitness & träning · Väskor

 
[79]
Active Core Grip Duffel Bag Small
Training Essentials Gym Sack
Active Core Grip Duffel Bag Medium
Act Core LL City Bag
Act Core LL Graphic Backpack
Act Core LL Waist Bag
Act Core Graphic Waist Bag
Act Core Graphic Grip Bag
Active Core Backpack Medium
Metal City Bag
Training Essentials Gym Sack
Workout Ready Grip Bag
Active Core Graphic Backpack Medium
Training Essentials Zip Waist Bag
Active Core Backpack Medium
Active Core Large Logo Backpack
Training Essentials Grip Bag Medium
Active Core Backpack Medium
Training Essentials Gym Sack
Training Essentials Backpack Medium
Training Essentials Gym Sack
MYT City Bag
Active Core Backpack Medium
Active Core Backpack Medium
Tech Style Imagiro Bag
Modern Safari Backpack
Active Core Large Logo Backpack
MYT Waist Bag
WOR FUNCTIONAL GRIP
MYT Backpack
Modern Safari Waist Bag
Tech Style Imagiro Bag
Meet You There Imagiro Bag
Tech Style Imagiro Bag
Studio Imagiro Bag
Tech Style Imagiro Bag
Style Foundation Cylinder Bag
Tech Style Fashion Bag
Act Core Graphic Waist Bag
MYT Backpack
Tech Style Fashion Bag
Backpack
Tech Backpack
1 / 2
Sida:av 2

Träningsväska för alla användningsområden

Få med dig allt du behöver till gymmet med en praktisk träningsväska. En bra träningsväska låter dig enkelt organisera din packning och låter dig bekvämt bära med dig tung utrustning samt skor och träningsplagg utan att skava i bärremmar och handtag. Reebok har en mängd olika väskor i olika storlekar och former. För att ge dig ut på en löprunda kan du exempelvis använda en mindre magväska som låter dig hålla koll på värdesaker medan en runda till gymmet kräver större utrymme för packning. Du hittar även klassiska gympåsar som är perfekta om du endast behöver bära med dig träningskläder, exempelvis till yogapasset.

Träningsväskor i olika storlekar

Den klassiska Reebok Grip Bag är en duffelväska med ventilation som är perfekt för att bära med dig en större mängd packning. Väskan är genomtänkt och rymlig och har flera fack för att organisera din packning. Du hittar även meshinfällningar för ventilation för svettiga kläder och vadderad axelrem för att bekvämt bära tyngre utrustning. För en rymlig men liten gymväska hittar du Enhanced Active Imagiro Bag. Den snygga och minimalistiska väskan har ett stort huvudfack som är rymligt och väskan har även reglerbara remmar som gör att den kan bäras på olika sätt. Om du endast behöver ha med dig småsaker eller värdesaker när du tränar och behöver hålla händerna fria kan du välja en midjeväska. Training Essentials Waist Bag har en ventilerande panel mot kroppen för att bekvämt bäras under träningsrundan.

Gymväska till sport och vardag

Reeboks väskor till gymmet fungerar lika bra för vardagsanvändning. Med sin snygga design passar Enhanced Active Imagiro bag lika bra till brunchen som till gymmet. Reeboks duffelväskor är perfekta för att hålla packningen till en weekendtrip såväl som för ett hårt träningspass. Matcha med snygga tracksuits och träningskläder för en sportig look när du är på språng från morgon till kväll.