alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Flexagon Force and energy skor

 
[4]

Flyg fram med Reebok Flexagon-kollektionen

De minimalistiska träningsskorna från kollektionen Reebok Flexagon är perfekt för fitnessträning. Skon är lätt och flexibel vilket gör att du kan ändra rörelseriktning utan att tappa stabiliteten från skon. Med en dämpande och stabiliserande mellansula i EVA får du skydd för anklar och knän vid hopp och snabba rörelser. Tack vare flexspår på yttersulan får du en greppande sko som fungerar både på inomhus- och utomhusunderlag. Ovandelen av skon är gjord i mesh vilket gör skon lätt och ventilerad. Den mjuka ovandelen kan även anpassas efter foten vilket gör att du får en fotnära passform.

Flexagon för alla åldrar

Om du söker extra energi i dina steg ska du testa Flexagon-kollektionen. Du hittar bland annat skomodeller med en responsiv mellansula i FuelFoam som fungerar både fjädrande och dämpande. Detta ger dig extra energi i stegen under både träning och vardagsanvändning. Om du istället föredrar flexibilitet finns sköna innersulor i Memory Tech. Flexagon är inte bara en utmärkt sko för träning, men även en bra och stabiliserande sko för snabba barnfötter. Reeboks Flexagon-kollektion kommer även i barnstorlekar vilka har samma egenskaper som originalskon. Dessa fungerar perfekt för en heldag i skolan såväl som för barnens aktiviteter och träning.

Reebok Flexagon i trendig design

Denna Reebok-modell har en snygg och minimalistisk look med origamiinspirerad design, och skorna kommer i en mängd olika färger och färgkombinationer. Välj mellan pastellfärgad design, helsvarta eller helvita modeller eller grafiska mönster över monokrom bakgrund. Matcha skorna med Reeboks träningskläder vare sig du ska till gymmet eller ge dig ut på stan. Den minimalistiska sportstilen är snygg till träning såväl som till vardags. Välj exempelvis ett par helvita skor till svarta träningsbyxor och trackjacka eller ett par pastellfärgade sneakers till en dämpad färgskala. Reeboks träningskläder garanterar en trendig och sportig stil som håller under hela dagen.