alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Flickor · Skor

 
[251]
1 / 6
Sida:av 6

Flickskor för alla aktiviteter

Med Reeboks stora kollektion av barnskor kan du enkelt hitta passande sneakers till de små. Från klassiska modeller till boots och stövlar för vintern kan du med säkerhet hitta flickskor som passar oavsett säsong och användningsområde. Reeboks stödjande och stötdämpande sulor gör skorna bekväma för långa dager och gummiyttersulor säkerställer att skorna har en greppande och halkfri funktion. För många av våra barnmodeller kan du välja mellan snörning eller kardborreband vilket kan vara passande för mindre barn. Du hittar även barnskor med elastisk snörning vilket gör att skorna kan dras på och av utan att behöva knyta eller knäppa. Välj mellan en mängd olika färger och modeller!

Skor för flickor

Bland Reeboks klassiska skomodeller för flickor hittar du bland annat Reebok Royal Classic Jogger. För barn kommer skorna i klara färger med roliga färgkombinationer och kontrasterande yttersula. Skomodellen har en stötdämpande mellansula i lätt material för att skon ska kunna följa med under snabba lekar. 80-talsikonen Classic Leather är en annan modell som kommer i barnstorlekar. Skon var från början en löparsko men blev snabbt populär för vardagsanvändning. För extra slitstark gummisula passar Reebok Royal Prime bra för utomhuslek såväl som pass i gympasalen.

Sneakers och skor för livsstil

Sneakers är inte bara till för träning och sportaktiviteter utan är en sko som tar tjejerna genom dagen vare sig det är skola eller fritid. För att barnen ska kunna leka fritt är vattentäta ytor och tåliga sulor viktigt och detta är genomgående för Reeboks flickskor. Matcha skorna med roliga färgglada strumpor för en extra färgklick. Rätt strumpor är även viktigt för att få ökad bekvämlighet för stegen så att fötterna inte glider i skorna vilket leder till friktion och skavsår. Reebok har även tåliga barnkläder för alla säsonger som sätter rörelse i fokus och låter barnen utforska världen i bekväma kläder.