alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

BORN TO RUN

Floatride Energy 4 Adventure. The ultimate all terrain hybrid running shoe.

Floatride

 
[28]

Optimera din löpning med Reeboks Floatride-kollektion

De lätta löparskorna från Reeboks Floatride-kollektion är det självklara valet för den som söker en bekvämare träning med ökad support. Skorna är designade för regelbunden träning och kommer i flera olika modeller för att du ska kunna hitta en sko som passar just dina behov. Kollektionen har en avancerad teknologi med bekväm stötdämpning tack vare den responsiva mellansulan. Skorna kommer även med en räfflad yttersula i slitstarkt och greppande gummi som gör att dina steg är säkra även på ojämna och våta underlag. Genomgående för kollektionens skor är den lätta känslan som får dig att känna dig som om du flyger fram under löprundan.

Uppdaterade modellen Reebok Floatride 6000

Den populära modellen Reebok Floatride 6000 har en ovandel i Ultraknit, vilket ger dig ett mjukt stöd och låter skon smidigt följa med i fotens rörelser. Skons mellanfot är designad för att stabilisera fotvalvet och Floatride Foam-tekniken ger dig en lätt och responsiv stötdämpning även under långa distanser. Kollektionen kommer i en mängd olika färger med minimalistisk design. Öka din prestationsförmåga och slå personrekord under löprundan med denna tidlösa skodesign. Välj mellan enkla färgkombinationer av svart och vitt, djärva neonfärger eller diskreta pastelltoner.

Reebok Floatride 6000 är ett perfekt komplement till dina löparkläder

Floatride-kollektionen ger dig en bekväm grund för att öka din prestation under träningen. Matcha skorna med Reeboks löparkläder för att få ut så mycket som möjligt av din träning. Reeboks träningskläder kommer även dessa i högteknologiska material som låter dig fokusera på träningen utan att distraheras av obekväma sömmar och plagg. För löprundan hittar du även midjeväskor för att kunna få med dig exempelvis telefon och nycklar eller andra värdesaker som du behöver ha med dig under själva rundan. Om du springer längre distanser ska du även se till att ha rätt strumpor i skorna för att undvika skav och svettiga fötter.