alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Floatride · Energy

 
[24]

Forever Floatride Energy-kollektion för extra energi i stegen

Kollektionen Reebok Floatride är specialdesignade för löpning och har flera olika högteknologiska modeller som är gjorda för att ge dig ökat stöd och stötdämpning under träningen. Skomodellen Forever Floatride Energy är gjord för dig som springer varje dag då denna skomodell ger både stötdämpning, flexibilitet och markkontakt. Stötdämpningen kommer från den responsiva mellansulan i Floatride Energy Foam. Denna stötdämpning ger dig extra energi i stegen och en mjuk känsla i stegen oavsett underlag. Tack vare lättheten i sulan och den lätta ovandelen i ventilerande mesh får du en flexibel sko som följer med i dina steg.

Löparskor med energi i steget

Med Forever Floatride Energy-kollektionen springer du både snabbare och bekvämare. Den ventilerande ovandelen i mesh låter foten andas för att hålla fötterna torra och svala under löprundan. Dessutom kan ovandelens mjuka material enkelt snöras åt för en fotnära passform så att skon känns smidig under dina steg. Den lätta mellansulan ger dig extra energi i stegen med en både fjädrande och stötdämpande effekt. Detta låter dig springa längre sträckor med bekväma steg så du slipper distraheras. Välj mellan en mängd olika färger på modeller, du hittar allt från diskreta och minimalistiska färgkombinationer till starka färger och kontraster.

Matcha löparskorna med Reeboks löparkläder

För att få ut så mycket av din löprunda är det viktigt att du har rätt skor. Med Floatride-kollektionen hittar du flera olika varianter för olika typer av löpning. Rätt skor gör att du känner dig extra energisk och klarar av att prestera bättre och mer bekvämt. Dessutom ger du foten rätt stöd vilket är viktigt både för fötter och knän. Underskatta inte heller vikten av att ha rätt kläder för din träning, hos Reebok kan du välja mellan isolerande lager för kyliga löprundor och svala, ventilerande plagg för svettiga pass.