alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Freestyle

 
[15]
Cardi B Freestyle Hi
F/S Hi
F/S Hi
Cardi B Freestyle Hi
Cardi B Freestyle Hi
F/S Low
F/S Low
F/S Hi
Cardi B Freestyle Hi
Workout Plus

Reebok Freestyle-skor för träningssalen

Rätt skor för din träning gör all skillnad för dina resultat. Reebok har specialdesignat sina sneakers för olika träningsformer och underlag för att du ska kunna hitta en passande sko för just dina träningsbehov. Reebok Freestyle-skor är en retroikon och lanserades redan under 80-talet. Skorna i kollektionen är speciellt framtagna för träningssalen och passar både för dans och fitnesspass. Den slitstarka gummisulan på dessa träningsskor har försetts med en platta som är både snurr- och vridvänlig. Detta gör rörelser lättare och du hindras inte av skons grepp på underlaget. Dessutom har skon en stötdämpande mellansula med låg vikt för att ge skön dämpning till foten men samtidigt låta skon vara lätt. Skorna stängs med både snörning över foten för en säker passform samt kardborreband över ankeln för extra stöd.

Reebok Freestyle-skor låter dig röra dig fritt

Med skor från den sköna Freestyle-kollektionen kan du röra dig fritt i danssalen eller under fitnesspasset. Välj mellan modeller som har ovandelar i mjukt skinn eller ventilerande mesh för en skön passform och följsam känsla. Dessa skor formar sig efter foten och följer med i varje rörelse samtidigt som du får ordentligt med stöd vid rörelser då kroppen snabbt ändrar riktning. Den snygga 80-talsstilen kommer i dämpade färger som beige, vitt och svart och har en snygg retrodesign.

Rätt utrustning och Reebok Freestyle-skor gör stor skillnad under passet

Matcha dina skor med danstoppar eller fitnesstights för att få ut så mycket som möjligt av ditt träningspass. Rätt skor och plagg är viktigt för att du ska känna dig fri i dina rörelser och inte hindras av plaggens passform eller skornas utformning. Skornas grepp på underlaget såväl som deras passform påverkar din prestation under passet, och hos Reebok hittar du mängder med snygga dans- och fitnessplagg som passar bra för träningssalen.