GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Gigi Hadid

 
[19]

Retro möter modern design i Reebok Gigi Hadid-kollektionen

Reebok har samarbetat med supermodellen Gigi Hadid för att skapa en kollektion där 90-talsvibbar möter samtida design. Kollektionen Reebok Gigi Hadid innehåller blockfärgade plagg och skor med cool retrodesign samt flera fräscha accessoarer. För träningen hittar du snygga leggings med färgblockering vilket gör basplagget roligare att bära, och med höga midjor får du en smickrande passform som passar alla kroppstyper. Över dessa kan du dra på ett par smickrande trackpants med raka byxben och skön elastisk linning. Kollektionen innehåller även stödjande sportbehåar med asymmetrisk design och coola trackjackor.

Gigi Hadid skor och accessoarer

Bland plaggen från kollektionen hittar du mjuka material på grafiska t-shirts och bodysuits samt sköna trackjackor att dra på över träningskläderna. Plaggen är perfekta både för träning och som coola, lediga kläder till vardags. Skor från Gigi Hadid-kollektionen följer samma retroanda som kollektionens plagg. Du hittar coola sneakers med tjocka sulor och blockfärgade paneler, och platåsneakers med stötdämpande och greppande sulor gör skorna bekväma för vardagsanvändning. Skorna i denna kollektion kommer i fräscha färgkombinationer som vit, beige eller pastellfärgad bakgrund med kontrasterande starka färgblock. Accessoarer i kollektionen innehåller bland annat minimalistiska kepsar i diskreta färger, rymliga midjeväskor och sportstrumpor med Gigi Hadid-emblem.

Matcha Reebok Gigi Hadid för snygg retrostil

Matcha ett par coola trackpants med en kroppsnära bodysuit för cool kontrast mellan tight och ledig passform. Trackpants är dessutom perfekta att dra på över träningsleggings eller hotpants för att hålla värmen till och från gymmet. Matcha sportbehåar med löst sittande jackor eller använd som lager under sweatshirts och t-shirts för extra stöd under träningen. Sportbehåarna är täckande och fungerar även att bära för sig under svettiga pass. Glöm inte de bekväma skorna som ger dig en perfekt retrostil med sina platåsulor och pastellfärgade toner. Skorna ger dig pricken över i:et för din retrostil och bekväm komfort under hela dagen.