alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Grå

 
[376]
1 / 8
Sida:av 8

Reeboks gråa kollektion med skor och kläder

Grå, den perfekta blandningen av svart och vitt, är en diskret men fräsch färg på både kläder och skor. I Reeboks gråa kollektion hittar du allt från sneakers till olika sporter, träningskläder för både kalla och varma dagar samt Reeboks grå skor och kläder som andas en klassisk, sportig stil och går att matcha med mängder av andra plagg och färger, vilket gör det till det perfekta basplagget. Många av Reeboks klassiska sneakers kommer i gråa färgkombinationer. Skorna är framtagna med högteknologiska material och lösningar. Bland annat hittar du skor med ventilerande ovandelar, flexibla sulor och stötdämpande funktion för att du ska kunna fokusera på dina mål och prestera på topp!

Högteknologiska plagg och skor i Reeboks gråtoner

Reeboks gråa kollektioner är designade för att du ska kunna lägga allt fokus på träningen och öka din prestationsförmåga. Med rätt plagg och skor kan du prestera bättre än någonsin! Testa energifulla sulor i Foam-material som ger dig både stötdämpning och fjädrande effekt för extra energi i stegen. Välj mellan stödjande skor med extra hög skärning runt ankeln eller mer rörlighet med låga ankelmodeller. När det kommer till kläder håller Reeboks plagg lika högteknologisk nivå som sina skor. Med byxor och toppar i Speedwick-material kan du hålla dig torr och sval under träningen då svett och värme leds bort från kroppen. Ventilerande meshpaneler i många plagg ger dessutom ökad svalka under svettiga pass.

Matcha Reeboks gråa kollektion med djärva färger

Gråa plagg och skor är en perfekt bas för att matcha med färgstarka plagg. Välj till exempel ett par grå sneakers för att enkelt kunna matcha med allt från neonfärgade leggings till blockfärgade tracksuits. Du kan även välja kläder i diskreta gråskalor och matcha med vita skor för en fräsch och clean look med sofistikerad känsla. Missa inte coola accessoarer som kepsar och midjeväskor som är både praktiska och trendiga.