alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Grön · Sneakers

 
[34]
Back to Trail
Jurassic World The Answer DMX
Ridgerider 6
Ridgerider 6
Classic Leather Make It Yours
Eames Classic Leather
Ridgerider 6 Gore-Tex
THE FLINTSTONES Instapump Fury 94
Classic Leather Legacy
Reebok Royal Glide Ripple
Maharishi Classic Legacy AZ
Classic Leather
Reebok Royal Classic Jogger 3
THE FLINTSTONES Resonator
Answer IV
PJ Masks Classic Leather
PJ Masks Classic Leather
Billionaire Boys Club Instapump Fury BOOST Shoes
Classic Leather Legacy AZ
CL CARDI
Classic Legacy AZ
Peppa Pig Complete CLN 2
ZX Fury
Workout Plus
Classic Leather Vegan
Peppa Pig Complete CLN 2
Victoria Beckham Bolton Lo
National Geographic Club C
National Geographic Club C

Gröna träningsskor för optimal träning

Hos Reebok hittar du sneakers för alla typer av träning. Viktigt är att du väljer rätt sko för just din träningsform, och Reeboks sneakers är designade för att låta dig hålla fokus på träningen och prestera ditt allra bästa. Många av Reeboks skomodeller kommer i olika toner av grönt. Du kan välja mellan khakifärgade skor, gröna träningsskor i pastelltoner eller färgstarka och djärva toner för en riktig färgkontrast. Med Reeboks olika teknologier kan du räkna med att ligga på topp. Bland annat hittar du skor med lätta och energigivande sulor för att du ska kunna flyga fram under löprundan samt stabila skor med stötdämpning för att skydda fötter och knän under tunga pass. Reeboks skor kommer i storlekar för både dam, herr och barn.

Träningsskor i grönt med högteknologisk design

Reebok använder sig av högteknologisk design för att du ska kunna förbättra dina resultat när du väljer rätt sko. För löpning vill du ha en lätt och responsiv sko med stötdämpande Foam i sulan. Välj en stickad ovandel som gör att passformen enkelt kan anpassas till din fot samt vadderad häl så att skon följer med ordentligt under dina steg. För terränglöpning behöver du en mer rejäl sula som klarar av både hala och ojämna underlag utan att få dig ur balans. För fitness och danspass vill du ha en sko som ger stabilitet till fot och ankel för att klara av snabba förändringar i rörelseriktning samt snurrar och hopp.

Missa inte att matcha viktiga detaljer med dina träningsskor i grönt

Att ha rätt strumpor i dina skor är viktigt för skons passform och för att du ska kunna hålla fokus. Rätt strumpor låter fötterna andas för att du ska undvika svett och fukt som kan göra att fötterna glider inne i skorna, dessutom håller de fötterna svala. Du hittar även strumpor med extra vaddering för att undvika tryck på fötterna och skavsår.