alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Grön

 
[203]
1 / 5
Sida:av 5

Reeboks khaki-kollektion med plagg, skor och träningsaccessoarer

Khakifärg är något som aldrig går ur stil och som går att matcha till det mesta. Du kan satsa på en khakifärgad look från topp till tå eller matcha med olika gröna toner för en djärv stil. Khaki-kollektionen på Reebok innehåller allt från träningskläder till utrustning och skor. Reeboks produkter är framtagna med fokus på funktion och rörelse, och med rätt val av träningsplagg och sneakers får du ut mer av din träning så du kan prestera på topp och lägga allt ditt fokus på träningen. Med högteknologisk design som fuktavledande material, stötdämpande funktion och energigivande sulor kan du räkna med att nå ditt nya personbästa!

Reebok khakiplagg för fullt fokus

Hos Reebok hittar du allt från sportbehåar och tights till träningstoppar och träningsskor. Viktigt är att du hittar rätt plagg för just din sport, för exempelvis löpning vill du se till att ha ett par stabila skor med mycket stötdämpning. Testa även flexibla sulor som har Foam-teknologi för att ge extra energi i stegen. För pass i träningssal vill du ha ett par skor med ljusa sulor och som fungerar greppande på platt underlag. Testa mjukt skinn för träning utomhus året om eller flexibla meshmaterial för tight passform och ventilerande känsla. I Reeboks kollektion hittar du lösa träningstoppar för skön rörelsefrihet såväl som tighta överdelar som ger stöd till musklerna. Med lager på lager tar du dig enkelt från uppvärmning till högintensiv träning.

Reebok khaki för utrustning och accessoarer

Matcha dina khakiplagg med utrustning i gröna toner. Du hittar till exempel handskar för tyngdlyftning och crossträning och strumpor för träningen. Strumpor är en viktig detalj då de bör hålla dina fötter både ventilerade och skyddade från skavsår under träningspassen. Matcha ett par gröna strumpor med monokroma toner på byxor och skor för en rolig och färggrann modedetalj.