alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gul · Linnen

 
[9]
Dam Träningsform Gul Les Mills® Speedwick Tank TopDam Träningsform Gul Les Mills® Speedwick Tank Top

Les Mills® Speedwick Tank Top

Dam Träningsform

Gult linne för en solig träningsgarderob

Reebok designar träningskläder för alla möjliga olika sporter. Fokus ligger på plaggens funktion som är utformade så att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning. Med Reeboks plagg slipper du distraheras av obekväma kläder som skaver eller inte sitter på plats, och med teknologi som Speedwick och ACTIVECHILL håller du dig dessutom både svettfri och sval under de mest intensiva passen. När du ska ge dig iväg till träningen vill du såklart även se fräsch ut och med ett gult linne lägger du till en härlig, klar färg till din outfit. Matcha med Reeboks basplagg och skor för en snygg sportlook som låter dig nå dina träningsmål.

Linne i gult som ger dig både stil och prestation

Reebok har tagit fram flera teknologier som gör att du kan maximera din träning. Speedwick är en sådan teknologi som leder bort svett från huden så att du håller dig torr under passet. Detta innebär även att du inte distraheras av fula svettfläckar på dina kläder utan kan träna med fokus på rörelserna. ACTIVECHILL-teknologi består av meshpaneler som ger dig svalka och ventilation under passet för att du inte ska känna dig överhettad. Du hittar Reeboks linnen i många olika passformer och snitt.

Gula linnen för snygg färgkontrast

Med ett gult linne får du en snygg färgkontrast och fräsch sportlook. Matcha linnet med svarta tights och jackor för att verkligen hålla fokus på den poppiga färgen. Glöm inte heller bort att välja skor som passar för din träningsform. Reebok har designat sneakers för en mängd olika behov och du kan enkelt hitta en modell som passar för just din träning. Varför inte matcha looken med ett par gula strumpor i dina skor? På så vis får du en snygg färgdetalj som ger dig en genomtänkt gymlook.